Celeb

Norbi: kövérnek csúfolták a fiam

GYLF

2015. október 24. szombat 19:00

Tanulmányi eredményei romlottak, iskolatársai csúfolták, túlsúlytól szenvedett – Schobert Norbi kisfia apja sorsára jutott.

A semmiből építette fel a birodalmát, ma már emberek tízezreinek segít az egészséges életmód kialakításában. Mindeközben Schobert Norbi csak az elmúlt hónapokban döbbent rá, nagyobbik fia, Norbika, súlyos gondokkal küzd.

– Gyakran volt rosszkedvű, unott, a tanulmányi eredményei is romlottak. Sokszor kellett leülnöm vele beszélgetni, hogy megtudjam az okokat – válaszolta Norbi a Bors kérdésére. – Aztán elárulta a titkát: az iskolában kipécézték ma­guknak a gyerekek, csúfolták, bántották. A súlya pedig egyre csak gyarapodott. Értetlenül álltam a helyzet előtt, hiszen ugyanazt kapta tízóraira, uzsonnára, amit itthon is eszünk. Végül az iskolába kellett bemennem, hogy összeálljon a teljes kép – magyarázta az édesapa, aki érdekes dolgokat tudott meg, miután beszélt a tanárokkal.

– Kiderült, hogy Norbika a ne­ki készített egészséges szendvicseit gyakran elcserélte másokkal, a konyhás nénikkel meg egész egyszerűen úgy összebarátkozott, hogy a kérésére bármikor adtak neki repetát az ebédből. Ekkor jöttem rá, a fiam ugyanazt az életet éli, mint én gyerekkoromban. Hetek munkája volt, mire sikerült rábírnom, kezdjen el teniszezni, Réka pedig rávette, járjon az óráira.

– És ahogy teltek a napok, egyre nagyobb kedvvel tette mindezt. Olyannyira, hogy az élete részévé vált. Nem az az eredmény, hogy a testsúlya tizenöt százalékát leadta alig fél év alatt. Ma már nincs nap, hogy ne hozna haza csillagos ötöst, a mozgás ugyanis nem csak a koncentrálóképességre, az intelligenciára is jó hatással van – magyarázta Norbi. 

További cikkek

Karrier

Ennél még Varga Irén is jobb – Ezt gondolják az emberek Kulcsár Edina daláról

Vallomás

Michael Jackson kegyetlen volt: disznónak nevezte a húgát

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Leleplező videó, kitálalt a prosti Hadházy Ákosról

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

mandiner.hu

Oroszország harckészültségi ellenőrzésekbe kezdett

boon.hu

Bankot akartak rabolni az Avason

origo.hu

Már az újszülöttek is érzékelik a társas viszonyokat

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

vg.hu

Már tesztelik a Pfizer omikron elleni oltását, de csak az 55 év alattiaknak ajánlják

life.hu

Ez a tünet biztosabb jele az omikronnak, mint a pozitív teszt

nemzetisport.hu

Fehérvár: kevés gól ellen osztrák és ukrán segítség

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett, öngyilkos lett az ismert színész

origo.hu

Lelkesen fogadták a Sundance fesztivál első magyar versenyfilmjét