Celeb

Kirabolták halála előtt ifjabb Bodnár Attilát

GYLF, O. Zs., F. Zs.

2015. október 28. szerda 04:00

Mindössze 39 évesen ragadta el a halál az X-Faktorban is feltűnt utcazenészt. Ifjabb Bodnár Attila az alkohol rabja volt, holttestére barátja lakásában találtak rá.

Utcazenészként indult, belekóstolhatott a tizenöt perces hírnévbe, majd ismét az utcán kötött ki. Ifjabb Bodnár Attila halálhírére, melyet az RTL Klub Fókusz című műsora tett közzé, felkapta a fejét az ország. A csatorna tehetségkutatójának egykori sztárja fiatalon, váratlanul hunyt el, noha hányatott sorsa nem jelzett sok jót. A műsor folyamán főleg a magánélete, a Modern Hungáriával ismertté vált édesapjához fűződő nem éppen felhőtlen viszonya kapcsán került a hírek közé. Hogy tehetséges volt, vagy sem? Ez sajnos szinte másodlagossá vált. Ott folytathatta, ahol a műsor előtt abbahagyta.

Az elmúlt években az Astoria, a Blaha Lujza tér és a Deák tér aluljáróiban pengette a gitárját. Utóbbi helyszínen a Bors munkatársai megtalálták Attila egyik barátját, Csabát. A fal mellett ülve, gitárját pengetve szinte kikapta kezünkből a férfi képét, úgy megörült neki.

– Ismerem, ő Attila! Jóban vagyok vele, hihetetlen, mekkora tehetség, ötvenéves vagyok, 30 éve zenélek, de még nem találkoztam ilyennel. Be is vettem az együttesembe, most béreltünk ki egy próbatermet, és rövidesen megmutatjuk a világnak, mi az igazi zene – kezdte Kőfalvi Csaba, majd amikor tájékoztattuk Attila halálhíréről, összeomlott.

– Tudtam, hogy ez lesz a vége. Régóta azt éreztem, menekül valami elől. Alig egy hete láttam utoljára, esett, kelt, részeg volt megint. Nemrég itt a kocsmában fent is kirabolták, eltűnt a pénztárcája, telefonja, mindene. Alig három hónapja volt lent vidéken az édesanyjánál, ő támogatta, segített neki. A keze sokszor tönkrement a hidegben, felsértették a húrok, kisebesedett. Az édesanyjától kapott rá krémet is. De amit megkeresett a zenéléssel, azt általában elitta. Rég­óta küzdött az alkohollal. Borzasztóan sajnálom – magyarázta a férfi, majd egy nótába kezdett és eleredtek a könnyei. Végezetül hozzátette:

– Attila egy ideje a Keleti pályaudvar aluljárójában dolgozott, az volt a törzshelye.

A Keleti pályaudvar aluljárójában egy idős tangóharmonikás szórakoztatja a járókelőket, Attilát ő is azonnal felismeri a fényképről.

– Másfél hete nem láttam, mindig ott ült, a folyosó mellett, szinte térden ülve gitározott – mondta a férfi, aki képtelen volt elhinni, Attila nincs többé.

Úgy tudni, a harminckilenc éves férfi egyik barátja lakásában halt meg. Oka még ismeretlen, csak a boncolás tisztázhatja. Kár, hogy így ért véget. Négy éve még nagy tervei voltak.

– Nekem egy álmom, hogy abból élhessek, amit szeretek is csinálni, és ez nekem mindig is a zene volt. Ez az a világ, ami vonz, ebben tudok csak boldog lenni – nyilatkozta akkor.

Villámkarrier és bukás

Ifjabb Bodnár Attila öt évvel ezelőtt tűnt fel az X-Faktorban: fényes karrierre és édesapja szeretetére vágyott. Az élő adásokba nem jutott be, de a Fókusznak sikerült összehozni újra az édesapjával, aki fia menedzselését is magára vállalta. „Ilyen a sors” címmel közös számot is kiadtak, amelyet a rádiók is felkaptak. Kapcsolatuk azonban újra megromlott, Attila ismét az utcán kötött ki.

Nagy Feró: Csodabogár volt

Egykori mentorát is lesújtotta a hír.

– Én picit hátrányos helyzetű, elveszett gyermeknek láttam, ráadásul akkor sem volt már túlzottan fiatal. De ebben nem csak a világ hibás, hanem ő maga is. Csodabogár volt, nagyon ki akart lépni az apja árnyékából – véli Feró.

Szirota Jennifer: Elbánt vele az élet

Jenniferrel az élő show előtt estek ki.

– Érzelmes fiú volt, hatalmas lélekkel. Nyilván amiatt lett ilyen törékeny, amit átélt. A szívembe zártam. Az X-Faktor előtt is zenélt az utcán, utána is. Abból élt, amit ott keresett. Igazságtalan az élet, hogy így elbánt vele – mondta a lány.

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

metropol.hu

Hatalmas bejelentést tett Kulcsár Edina, felrobbantja a netet

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó

magyarnemzet.hu

Költségvetési csalás gyanújába keveredett Kész Zoltán, Márki-Zay Péter jobbkeze

szoljon.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Tószegen: két autóval üldözték a nőt, akinek kisfia is a kocsiban ült

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

nemzetisport.hu

NFL: felesége dolgozott, hogy a Rams elkapója megvalósíthassa álmát

vg.hu

WHO: korántsem biztos, hogy az omikron az utolsó variáns

ripost.hu

Meglepő, mit mond Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 25.: sorsfordulat vár a Bikára, a Szűz szerencsés

life.hu

Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

origo.hu

Gyanútlanul álltak az autósok és motorosok a pirosnál, hátulról jött a gyilkos, fékhibás kamion