Celeb

Hét kilót fogyott a rács mögött Lagzi Lajcsi

GYLF

Létrehozva: 2015.10.27.

Sokkolta a hír Lagzi Lajcsit: meghosszabbították az előzetes letartóztatását. Őt és feleségét is megviseli a fogva tartás, amin csak az enyhít, hogy újra láthatja a gyermekeit.

Már a közeli szabadulás járt a fejében, reménykedett, hogy szombaton hazamehet, de a bíróság csütörtökön döntött: újabb kilencven nappal meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását. Az ügy pikantériája, hogy erről a mulatós király ügyvédei a mai napig nem kaptak hivatalos értesítést, márpedig addig fellebbezni sem tudnak a döntés ellen.

Lelki terhek

A határozatról természetesen Lajcsi is értesült, s a zenészhez közeli forrásunk a Borsnak elmondta: sokkolta a hír.

– Az utóbbi hetekben hét kilót fogyott. De nem panaszkodik, emiatt nincs kétségbeesve. Ami tény viszont, hogy nagyon el van keseredve, és nem csak őt, a szerelmét is megviselik a rossz hírek. Bogi csak a gyerekei kedvéért képes összeszedni magát és tenni a dolgát, lelkileg ő is teljesen kikészült.

Erő a folytatásra

Most csak az enyhíti Lajcsi fájdalmát, hogy – bár a kapcsolattartást a gyermekeivel korlátozták – a héten lánya, Bogi és fiai, Lajos és Istvánka meglátogathatják. Mint ahogyan arról korábban a Bors elsőként írt, ezentúl kéthetente egyszer mehetnek be hozzá a székesfehérvári előzetesbe, igaz, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának munkatársai személyesen felügyelik a találkozásukat.

A család tartott attól, hogy Lajcsi nehézfiúkkal lesz összezárva egy cellában, de megkönnyebbülhettek, mert nem így történt. Harmadmagával tölti mindennapjait egy zárkában, és hamar beilleszkedett a kényszerű közösségbe.

Csak a csoda segít?

A korai szabadulásra már csak a másodfokú bíróság döntése alapján lehet esély. Igaz, egyelőre erre biztosan heteket kell majd várni.

– Mivel nem kaptuk még meg a végzést, nem tudjuk, mivel indokolta a bíróság az előzetes letartóztatás meghosszabbítását – mondta a Borsnak dr. Szilágyi Roland.

Amennyiben megérkezik, a védőügyvédek fellebbeznek. Ezt követően egy há­romfős bírói tanács iratok alapján dönt majd: továbbra is fennáll-e a szökés és elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolásának veszélye Lajcsi esetében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek