Celeb

Dunsztos üvegben tárolja a bordáit a színésznő

Bors

2015. október 17. szombat 22:00

Női praktikával érte el, hogy második gyermekét is megszülhesse, mivel férje hallani sem akart erről. Thalia Sodi luxusban él, de ezért lemondott színésznői álmairól.

Túl nagy árat fizet a boldogságáért Thalia Sodi mexikói sztár, aki zenemogul férjéért feladta sorozat-színésznői pályafutását, és az USA-ba költözve építette újra karrierjét. Sajnálnunk azonban nem kell, mert a negyvennégy éves szépség kitűnű üzleti érzékkel van megáldva, dollármilliókat keres, és teljesült legnagyobb vágya is, édesanya lett.

Thalia még az 1980-as években kezdett el filmezni, de az igazi áttörést a következő évtized hozta meg számára. A világ számos országában népszerű lett Marimar és Rosalinda című teleregényeivel, gyönyörű külsejével versenyeket nyert, ráadásul énekesként is megmutathatta tehetségét. Karrierje magasan ívelt felfelé, amikor megismerkedett Mariah Carey volt férjével, a dúsgazdag és befolyásos zenei producerrel, Tommy Mottolával. A pár 2000-ben, fényűző ceremónián mondta ki az igent, majd egy évvel később megszületett kislánya, Sabrina.

– Mindig is nagy családra vágytam, de a férjem nem szeretne több gyereket. Ezt sajnos el kell fogadnom, de nagyon nehéz feldolgoznom, hogy már nem szülhetek – kesergett akkoriban. 2011-ben mégis világra hozta Matthew-t, akiről azt állította, hogy véletlenül fogant, és vallásossága miatt szóba sem jöhetett az abortusz, amihez egyébként is már késő lett volna. Tommy ugyan nem volt maradéktalanul boldog, de nyilvánosan jó képet vágott az újabb utód érkezéséhez, Thalia pedig kivirágzott. 

– Teljes a családom, büszke vagyok rá, és már nem vonz annyira a sztárság. Az igazi csodák otthon várnak rám – mondta a napokban egy jótékonysági eseményen.

Thalia manapság énekesnőként és üzletasszonyként van jelen a média világában. Többek között nevét adta divatcikkek, kozmetikumok reklámjaihoz, és könyveket is írt. Újabb szappanoperában azonban nem láthatjuk, a rossz nyelvek szerint az már nem illik egy zenemogul nejéhez, pedig szépségén nem fogott az idő. Igaz, állítólag ez részben az orvosoknak köszönhető: kecses derekát két eltávolított bordájának köszönheti, amelyeket befőttes üvegben tárol, ráncait felvarratta, és az ajkait is feltöltette. 

További cikkek

Tragédia

Ostoba baleset! – Détár Enikő képtelen megemészteni Babicsek Bernát halálát

Szerelem

Végre megmutatta: Ez a jóképű férfi Nagy Ő Laura új párja

Ez is érdekelhet

888.hu

Kunhalmi Ágnes k*rva erős képe

ripost.hu

Sokkoló látványt nyújt a hármasikreket váró nő hasa, rossz irányba nőttek a babák - Videó

life.hu

Együtt adott interjút G.w.M és Kulcsár Edina: biztosan tudják, hogy együtt szeretnének megöregedni

vg.hu

Egyre rosszabb a járványhelyzet Romániában

vaol.hu

Szabadult a szombathelyi börtönből, majd az első dolga volt, hogy csúnyán átverje cellatársát

origo.hu

Különös tevehibrideket ábrázolnak az iraki templom falain

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: Szalah nem hibázott a végén, de a cserekapus volt a főhős

origo.hu

Hamarosan új utakon juthatunk el a Művészetek Völgyébe

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 27.: a Rák angyalként segít mindenkin, a Vízöntő megmutatja érzéseit

ripost.hu

Kikutatták, melyik alkoholos ital a leghatékonyabb a koronavírus megelőzésben

life.hu

Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

origo.hu

Elszaladt egy raklap térkőért a tüzépre, az autójától mindenkinek elakadt a lélegzete