Celeb

Détár Enikő fél Barbra Streisandtól

A. T.

Létrehozva: 2015.10.14.

Összeköltözött színészkollégájával Détár Enikő, aki boldogan cuccolt be Boros Zoltán birodalmába. A színésznő kezdeményezte az összebútorozást.

Détár Enikő nem nézte meg amerikai kolléganője, Barbra Streisand legendás alakítását a Hello, Dolly! című filmben.

Most ugyanis ő játssza a címszerepet a honi deszkákon, és még önkéntelenül sem akart Streisandra hasonlítani, arra vágyott, hogy a saját felfogásában formálhassa meg a karakterét. Enikőt a Turay Ida Színházban látogattuk meg, ahol a szombati premierre készülve eljátszották a musicalt a sajtó képviselőinek. Nem titkolta, ez a darab egyfajta terápiát jelent számára az utóbbi évek magánéleti krízisei után.

– A Hello, Dolly! az elengedésről szól, ami engem elég közelről érint több szempontból is – utalt arra, hogy felbomlott a Rékasi Károllyal kötött házassága, és elvesztette édesanyját. – Egy ilyet eljátszani pedig lehet katartikus élmény is.

Az előadás után a színésznő öltözőjébe mentünk, ahol kiderült, nemcsak kedvese, Péter, hanem egy másik férfi is naponta láthatja ledérebb viseletben. Enikő ugyanis férfit választott öltözői partnerének.

– Boros Zoltán kollégámmal vagyok egy öltözőben. Ez már egy barátság köztünk. Tudom, hogy sokak számára furcsa, de én kéredzkedtem be hozzá. Itt le tudok feküdni, meg tudok nyugodni. Azt mondtam neki, ha elvisel engem, akkor szívesen beköltöznék ide. Békében elvagyunk egymással – mesélte nevetve Enikő, aki szerint egyikük párkapcsolatában sem okoz gondot, hogy ők ketten estéről estére együtt élnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek