Celeb

Sebestyén Balázs lebuktatta Bálint Toncsit?

kbv

Létrehozva: 2015.08.23.

Sebestyén Balázs a Class FM hangmérnökét kérte fel, hogy szakértőként döntsön a hosszú hetek óta zajló vitában: Igaz-e, hogy Bálint Antónia zaklatta telefonon Hajdú Pétert és feleségét? A szakértő szerint egyértelmű a válasz.

Hetek óta tartja lázban a témára fogékonyakat, hogy akkor végül is Bálint Antónia telefonált-e egy zűrös éjszakán Sarka Katáékhoz vagy valaki más. Kata és férje egy baráti társasággal otthon szórakozott, és az Antónia-hangú nő orális kényeztetést ajánlott fel a Frizbi atyjának. Mint ismert, a telefonáló durván sértegette Katáékat, bevallotta, hogy ivott, kislányának hollétével nem tudott elszámolni, majd mikor Hajdúné megkérdezte, hogy tulajdonképpen miért is telefonált, kijelentette, hogy ő bizony a szájával tenne Hajdú kedvére. Persze, közel sem ilyen stílusban.

A Class FM Morning Show-jának házigazdái ezután szembesítették a két felet. Kata továbbra is azt állította, Toncsi telefonált, a koronájától megfosztott szépségkirálynő pedig természetesen azt, hogy nem. Sebestyén Balázsék ezért úgy döntöttek, elemzik a hangfelvételt hangfelismerő szoftver segítségével. Az eredményt a héten hozták nyilvánosságra.

Bár a hangfelvételt nem egy igazságügyi szakértő analizálta, hanem a rádió hangmérnöke a program segítségével – ezért például egy bírósági eljárásban sem használható fel –, mégis sokatmondó: a szoftver szerint bizony megegyezik Toncsi és a telefonáló hangja.

„Közben csak egy gyors szolgálati közlemény. Ígértük, hogy lezárjuk ezt a dolgot” – kezdte a rádióban Balázs. – „A hangfelvételt szoftveresen kielemeztük. Az a fontos, hogy ez nem bizonyító erejű, nem is lehet nagyon sehol felhasználni, ez egy hangfelismerő szoftver, amit a fő hangtechnikusunk használt, és a hangsávokat lehet vele összehasonlítani” – izgatta tovább a hallgatókat Balázs, majd így folytatta: „Maga a beszélgetés, illetve az, ami a felvételen van, egyezett, tehát nekünk az jött ki, hogy a telefonáló, az Toncsi volt” – bökte ki végül a műsorvezető.

Sarka Kata a Borsnak reagált a fejleményekre: – Egyáltalán nem lepődtem meg az eredményen, számomra eddig sem volt kérdés, hogy ki hívott – mondta Kata.

Bálint Toncsi szerint ő egyáltalán nem hívta Hajdúékat, és azt a híváslistájával is tudja bizonyítani: – Nem derült ki semmi, ők egyezést véltek felfedezni, de azt az eredményt ki lehet dobni a kukába. Nem derülhet ki, hogy én vagyok, mert nem is hívtam őket. Nem és nem. Nem foglalkozom se Sarka Katával, se Hajdú Péterrel, majd a bíróság kideríti az igazat – mondta haragosan Toncsi.

A Morning Show adásrészlete itt:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek