Celeb

Ördögűzés: volt pasija mészárolta le Morgan Freeman mostohaunokáját

Bors

Létrehozva: 2015.08.17.

Gyilkosa ki akarta űzni az ördögöt a fiatal nőből. Még akkor sem hagyta abba a brutális támadást, amikor már egyértelmű volt: a lány meghalt.

A világsztár Morgan Freeman mostoha unokáját saját lakása előtt, az utcán késelték meg vasárnap hajnalban, három óra körül. Amire a rendőrök és a mentők kiértek, már nem tudtak segíteni a fiatal nőn: a 33 éves E’Dena Hines a helyszínen életét vesztette.

A hatóságok - egy szemtanúnak hála - hamar a feltételezett gyilkos nyomára bukkantak: Hinest volt barátja, a rapper Lamar Davenport támadta meg. A férfi drogmámorban úszott a brutális mészárlás alatt: tettét ördögűzésnek szánta. “Távozz, Sátán! Jézus Krisztus nevében kiűzlek!” - ordította, miközben összesen 16-szor döfte kését a nőbe. Még akkor sem hagyta abba, amikor már egyértelmű volt: áldozata halott. Újra és újra szúrt, képtelen volt leállni - számolt be a gyilkosság részleteiről a Daily Mail.

Davenportot jelenleg pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá, mielőtt a rendőrség megkezdi a kihallgatását.

Morgan Freemant - aki ugyan nem volt vér szerinti rokona a lánynak (Hines nagyanyja, Jeanette Adair Bradshaw volt Freeman első felesége), mégis közel álltak egymáshoz - mélyen sokkolta a tragédia. Freeman és Hines többször jelent meg közösen a vörös szőnyegen. A lány maga is kacérkodott a színészkedéssel. A sajtó korábban kettejük kapcsolatáról is pletykált - ám ezt akkor Freeman hevesen tagadta.

A kétgyermekes Davenportot eddig hat alkalommal tartóztatták le kisebb bűncselekmények miatt. Egy közös barátjuk szerint Lamar és E'Dena a gyilkosság előtti este boldognak tűntek azon a baráti vacsorán, ahol együtt jelentek meg.

Ez nevetséges - mondta Freeman a kapcsolatukról

Évek óta rebesgették, hogy Freeman és Hines kapcsolata több, mint amit gondolnánk: a színész végül 2012 tavaszán állt a nyilvánosság elé, hogy eloszlassa a pletykákat. Az akkor 74 éves színész egyszerűen nevetségesnek bélyegezte, hogy a nála közel fél évszázaddal fiatalabb lányhoz romantikus szálak fűznék. Freeman egy darabig nem törődött a hírekkel, ám amikor már éveken keresztül azt olvasta mindenütt, hogy össze is házasodnak, úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

Persze - tegyük hozzá - nem az övéké lett volna az első furcsa páros Hollywood történetében: Woody Allen körül például hatalmas botrány kerekedett, amikor kiderült, hogy két örökbefogadott lányával is lefeküdt, később pedig az egyiket, Soon-Yit 1997-ben el is vette.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek