Celeb

Ön szerint hasonlít az anyjára Szabó Zsófi? - fotó

Bors

Létrehozva: 2015.08.09.

Megható képet osztott meg magáról és édesanyjáról a színésznő. Régen nem is voltak ennyire jóban. Gondolta volna?

Édesapja elvesztése hozta közelebb édesanyjához Szabó Zsófit. Az RTL Klub műsorvezetője egy bensőséges képet osztott meg magukról, amin látszik, hogy nagy a harmónia kettejük között. Ám nem mindig volt ez így.

 

Édesanyámmal ❤️

Posted by Szabó Zsófi rajongói oldal on 2015. augusztus 7.

 

– Nekünk korábban nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, csak az utóbbi időben erősödött meg. Olyannyira, hogy idén vissza is költöztem hozzá, és hárman élünk együtt: anyukám, Gyémánt, a kutyám és én – mesélte lapunknak tavaly karácsonykor.

– Régebben mindig menekültem otthonról, mert nem fértünk meg együtt. Két különböző világ vagyunk. Én nagyon szabad szellemű és személyiségű ember vagyok, aki nem foglalkozik különösebben mások véleményével, ezzel szemben anyukám ad a külsőségekre, figyel a részletekre. Emellett ő tip-top nő, én pedig fiúsabb lány vagyok. Ezek a különbözőségek sok ellentétet szültek közöttünk, de ahogy felnőttem, megtanult elfogadni, és én is sokkal toleránsabb lettem. Mostanra ő lett a legfőbb bizalmasom, nagyon erősen fogjuk egymás kezét, mert édesapám fájó hiánya összekovácsolt minket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek