Celeb

Negyvenévesen megszelidült a Vad angyal

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2015.08.01.

A Vad angyal dögös sztárja negyvenhez közel is büszkén vállalja korát, és nem akar kés alá feküdni. Inkább gyereket nevel, saját ruhamárkáját népszerűsíti és most is forgat.

Milagros, Cachorra, Monita – főszerepek, melyeknek karakterét mind az uruguayi származású Natalia Oreiro alakította. A leginkább Vad angyalként ismert színésznő több mint tizenöt évvel ezelőtt járt először hazánkban, majd többször is visszajött énekelni a magyar rajongóknak. Mostanában azonban szinte alig hallani róla. Pedig a negyvenes éveiben járó kortalan szépség körül továbbra is zajlik az élet: nemrég fejezte be féléves turnéját Oroszországban, piacra dobta legújabb őszi-téli kollekcióját, a húgával közös Las Orei­ro márkával, ráadásul a napokban is forgatja legújabb teleregényét, Kannibálok közt címmel. Nati lelkes Greenpeace-aktivistaként, és az UNICEF nagyköveteként fiatalokat megszégyenítő energiával bír, és bár egész Latin-Amerikában virágzik a plasztikai sebészet, neki esze ágában sincs kés alá feküdni.

– Mióta édesanya lettem, sok mindent átértékeltem az életben. Én egy 38 éves nő vagyok, és úgy is szeretnék kinézni. Nem vagyok már kislány, sem a bő­röm, sem a testem és az energiám sem a régi, de ez így van rendjén. A mának élek, imádok a családommal, a barátaimmal lenni, és nem az foglalkoztat, hogy tökéletes legyen a külsőm. Egészségesen élek, tizenöt éve vegetáriánus vagyok és odafigyelek az életvitelemre – nyilatkozta Nati, aki tizenkét éve él boldog házasságban Ricardo Mollo rockzenésszel, akivel közösen nevelik kétéves kisfiukat, Merlint.

A házaspár néhány hónapja hatalmas családi házat vásárolt Szicília szigetén, Palermo városában, ám egyelőre – mint kijelentették – még maradnak az argentin fővárosban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek