Celeb

Négy emeletet zuhant Szacsvay László felesége

Bors

Létrehozva: 2015.08.29.

Kiesett V. kerületi lakásuk ablakából - egyelőre tisztázatlan körülmények között - Szacsvay László felesége. Egy szemtanú a Borsnak elmondta: a nemzet színésze sírva nézte végig, ahogy társát a mentőautóba helyezik.

Csodával határos módon az asszony túlélte a négy emeletnyi zuhanást. Jelenleg egy budapesti kórházban kezelik. Az intézmény a beteg jogaira hivatkozva érdeklődésünkre nem adott felvilágosítást a színész feleségének állapotáról.

A tragédia az V. kerületben történt. Szacsvay László évtizedek óta itt él családjával.

– Borzalmas látvány volt, ami elém tárult. Pont jöttem az utcán, amikor megláttam a földön egy vérző asszonyt. A mentősök pillanatok alatt itt voltak, azonnal az autóba tették a nőt. Hallottam, ahogy egymás közt mondták, kisebb csoda kell hozzá, hogy valaki túléljen ilyen zuhanást - idézi fel a szörnyű pillanatokat egy idősebb hölgy.

Egy másik szemtanú látta Szacsvay Lászlót is, aki tehetetlenül nézte felesége szenvedését.

– Pont egy pad elé esett a hölgy, melyre a művész úr leült, és kétségbeesve nézett maga elé. Mindenki nagyon sajnálta Szacsvayt, mert rengetegen nagyon szeretjük őt a környéken. A közeli kutyafuttatóban is mindig kedves és udvarias, nem lehet köszönésben megelőzni. Az utcán is közvetlen, soha nem hordja fönn az orrát. Mindenkivel leáll beszélgetni, soha nem terhes neki, ha valaki kérdez tőle valamit, vagy gratulál a sikereihez - mesélte egy, az utcában lakó férfi.

Szacsvay László évtizedek óta féltve őrzi magánéletét. Az újságírók minden kérdésére készségesen felel, a privát szférájáról azonban szinte soha nem beszél.

Pár évvel ezelőtt azonban kivételt tett : “… A lényeg az, hogy szeretetben élünk a családommal és Báróval, a kutyámmal... A feleségemmel felváltva „bárózunk”. Ha például játszom este, akkor ő viszi le sétálni. De míg ő pórázon vezeti Bárót, addig én egy nyakába kötött kendővel...”

A Bors felhívta Szacsvay Lászlót, aki udvariasan, de szűkszavúan annyit közölt: “Köszönöm az érdeklődést, nem szeretnék nyilatkozni."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek