Celeb

Depresszió kínozta a Megasztár ezüstérmesét

D. Á.

Létrehozva: 2015.08.25.

Vidéken kezdett új életet Szakos Andrea, a Megasztár 6 második helyezettje. Az énekesnőnek nem jött be a fővárosi élet.

Míg a tehetségkutató műsorok vidéki szereplői általában alig várják, hogy a fővárosban élhessenek, és élvezik a hirtelen jött nyüzsgést, addig Szakos Andi, a Me­gasztár 6 ezüstérmese mindent hátrahagyva menekült előle. Depreszszióba zuhant Budapesten, ezért hazaköltözött a szülői házba, Tiszavasváriba, ahol egy helyi zenekarral lép fel.

A külseje is drasztikusan megváltozott, az egykor vékony, rövid hajú rocker most nőiesen teltkarcsú, fekete hajú szolid lány.

– Kicsit sok volt a felhajtás. Imádtam a Megasztárt, de lelkileg megterhelt. Szerettem volna visszavonulni, magamba szállni. Pesten nem jártam sehova, a depresszió is elfogott. Úgy döntöttem, új életet kezdek, ez pedig jól sikerült – árulta el a Borsnak Andi, aki vőlegényét is elhagyta, hogy tiszta lappal induljon. Hazaköltözése után szinte azonnal érkezett egy felkérés: legyen Oláh Ibolya utóda a Karmapirin zenekarban. Azóta hetente két-három alkalommal is színpadra lép.

– Megtaláltam önmagam, boldog vagyok! Noha híztam vagy tíz kilót a Megasztár óta, ez sem zavar, jól érzem magam a bőrömben. Nem sanyargatom magam, megeszem, amit megkívánok. Szerintem a szerelem és a boldogság hozta meg az étvágyamat! – nevetett Andi. – Egyébként amikor a műsorban vérbeli rockerként akartam érvényesülni, durván hatott rám ez a zenei irányzat: „monoklis” sminket csináltam magamnak, furán öltöztem, ciki voltam. A műsor alatt próbáltak nőt faragni belőlem. Mindig azt mondták, nem vagyok betonpillangó, hagyjam, hogy előjöjjön belőlem a nő. Valamennyire sikerült átalakulnom, már nem festek magamnak „halálfej” szemeket – nevette el magát Andi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek