Celeb

Szabó Zsófi hátat fordított a televíziózásnak

Fái

2015. július 18. szombat 16:00

Két szenvedélye volt: a lovaglás és a színészet. Most, hogy a képernyőtől megfosztották, hódolhat a sportnak, amelynek új szerelmét is köszönheti.

Szabó Zsófi manapság nem villog partikon, nyilvános eseményeken. Nem bújik koktélruhákba, magas sarkúba. Aki kíváncsi rá, az a lovardában találja meg, lovaglóruhában, csizmában, nyerget cipelve, vagy a ló hátán izzadva. Már nem éli a celebek életét, de kiegyensúlyozott, boldog, látszólag cseppet sem zavarja, hogy ősztől sem vezet műsort az RTL Klubon.

– Teljesen civil életet élek, szakítottam a nyilvánossággal – rukkolt elő a meglepő kijelentéssel Zsófi. – Szigorú napirend szerint telnek a napjaim. Hetente hatszor biztosan kijövök a lovardába. Nem csak a lovak miatt szeretek itt lenni, igaz barátokra is sikerült szert tennem. Itt sportolók között vagyok, ahol senkit nem érdekel, ki is Szabó Zsófi, a celeb. Csak a sportteljesítményem alapján ítélnek meg. Ez teljesen más világ.

Úgy tűnik, valóban nem hiányzik neki a rivaldafény, nem vágyik kamerák elé. Inkább versenyeken indul, igaz, most még csak amatőr szinten. De mint ifiként, most is arról álmodik, hogy minél többször megmérettesse magát.

– Újból a régi lázas lelkesedést érzem – folytatja csillogó szemmel. – Fejlesztem a tudásomat, hogy minél több versenyen indulhassak. Heti hat napot edzek, de ez nem nagy dolog, a lovat egyébként is mindennap meg kell lovagolni. Nem állhatnak egész nap a karámban. Nagyon jó a társaság, ha valami miatt nem tudunk jönni, kivisszük egymás lovait is. Mindennel együtt úgy napi három órát edzek. Ebben a melegben viszont elég kevesebb is. Nyaralni sem megyek, itt vagyok december óta mindennap. Erre vártam hat éve, nekem most ez a kikapcsolódás.

Zsófi azt reméli, hogy a lovarda világában a szerelem is rátalál. A közösségi oldalán legalábbis olyan fotókat posztolt, amelyekből erre lehet következtetni.

– Az egyiken az öcsémmel fagyizunk, a másikon egy fiúval vagyok, akivel még csak találkozgatunk... – harapja el a szót szemérmesen Zsófi.

Azt pletykálják, hogy a kedvese is lovagol, így ismerkedtek meg, és ezúttal nem az idősebb korosztályból választott.

– Valóban lovas fiú, de nem ebből az istállóból, egy versenyen találkoztunk – mondja, majd huncut mosollyal hozzáteszi:

– Engedek az erőszaknak, és megerősítem: a hír igaz, valóban velem egykorú. De mivel még nagyon friss ez a kapcsolat, többet nem mondanék róla. Szeretném egyelőre megóvni a nyilvánosságtól – és azzal a lendülettel témát is vált: – Ezen a hétvégén Világkupát rendeznek itt a Nemzeti Lovardában, ahol tizennyolc nemzet versenyzői indulnak. Izgalmas, nagyon komoly verseny, az olimpiára minősít.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A belgák megölték, feldarabolták, majd 62 év múlva visszaadták Lumumba aranyfogát a családjának

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

borsonline.hu

Rengetegen lettek ma milliomosok: Mutatjuk a lottószámokat

vg.hu

Összegyűjtötték a Balaton legolcsóbb és legdrágább nyaralóit, megdöbbentők a különbségek

ripost.hu

Egy vagyont bukhat felelőtlensége miatt Marics Peti

hirtv.hu

Egyre több a súlyos beteg Izraelben

mandiner.hu

Ál-Klicskó verte át Berlin polgármesterét

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2022. június 27-július 3.: ez a nagy egymásra találások időszaka

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Riasztást adtak ki: Kegyetlen, ami az ország felé közelít

borsonline.hu

Megtudtuk, ki vágta el a torkát a 2-es metró alagútjában

borsonline.hu

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant

További cikkek

Figyelmeztetés

Vérfagyasztó üzenetet kaptak Tóth Gabiék: Nem hagyhatják el a lakást

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó