Celeb

Kemény ellenfelet kap Vajna Timi választottja

Bors

Létrehozva: 2015.07.14.

„Még mindig beszélnünk kell a faji kapcsolatokról, és dolgoznunk kell azon, hogy elfogadó társadalom legyünk. Nem számít, milyen a nemed, a nemzetiséged, hovatartozásod, mindenkinek ugyanazokat a jogokat és lehetőségeket kell megkapniuk” – válaszolta Olivia Jordan vasárnap este a Los Angeles-i Baton Rouge-ban megrendezett Miss USA szépségversenyen.

Az Oklahoma államot képviselő, 26 esztendős, igazi szőke Barbie válasza elnyerte a zsűri és a tévénézők tetszését is, s az már csak hab volt a tortán, hogy arra a kérdésre, miszerint ő melyik nőt tenné a 10 dollárosra, még humorérzékéről is tanúbizonyságot tett:

– Jó lenne, ha Oprah is választható jelölt lenne, de persze vannak igazán elképesztő nők Amerika történelmében. Szerintem Harriet Tubman, akit Fekete Mózesként is emlegetnek, nagyon jó példa, milyen messziről jöttünk, mennyit haladtunk, és mekkora utat kell még bejárnunk.

Miss USA tehát nem csak szép, de okos is, talán még a verseny dúsgazdag tulajdonosa, Donald Trump is tanulhatna tőle, hiszen majdnem miatta maradt el a megmérettetés az emlékezetes, mexikói bevándorlókról tett sértő megjegyzése miatt. Végül mégis talált szponzorokat és csatornát is, amely leadta a versenyt.

A Miss Universe ez évi szépségversenyén tehát a kemény szavú Olivia lesz a Vajna Tímea nevével fémjelzett Miss Universe Hungary győztesének ellenfele. Nagy Nikolettának magassága miatt vajmi kevés esélye lesz már csak az amerikai lánnyal szemben is, ugyanis a 20 éves szépségünk mindössze 165 centi. Vajna Timi erre azt mondta, a „tévénézők döntöttek”...

Csak reménykedni tudunk abban, hogy a Budapesti Corvinus Egyetem biomérnök hallgatója ráfeküdt az angol nyelvre, és megmutatja, hogy van benne spiritusz, mert az amerikai megmérettetésen Rhode Island és Ne­vada versenyzője még a kérdést sem fogta fel. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek