Celeb

Kásás a barátai elől is dugdosta a szerelmét

Munkatársunktól

Létrehozva: 2015.07.28.

Dorina reméli, hogy felvállalja őt Kásás. Hosszú hónapok után derült csak ki, hogy a pólós szíve már foglalt. Gyakran, hogy le ne bukjon, még a kocsijából sem szállt ki, amikor vitte valahova a lányt.

A jelek szerint felnőtt fejjel sem tanul a hibáiból Kásás Tamás. A nők körében továbbra is rendkívül népszerű olimpiai és világbajnok sportoló közel egy éve jött össze párjával, kapcsolatuk azonban mindeddig titokban maradt. Sőt ha Tamáson múlt volna, talán ki sem derül. A tavalyi Miss Fitt versenyen indult Póta Dorina így akármennyire is boldognak érezhette magát, hogy egy szívtipró csavarta el a fejét, a kapcsolatuk elején mégsem volt minden száz­százalékos.

 

 

– Dorina és Tamás valóban a versenyen ismerte meg egymást, azt azonban nehéz megmondani, mióta is vannak ők igazán együtt. Talán valahogy szeptembertől. Dorina egy hosszú, számára fontos kapcsolaton volt túl, ezért az elején még bizonytalan volt a viszonyuk, ami aztán idővel megerősödött. Talán éppen ezért sokáig titkolták, még a szűkebb baráti körben is, hogy együtt vannak. Tamás sokszor az autóból sem szállt ki, ha együtt érkeztek valahová – magyarázta a lány egy ismerőse.

 

 

Tény és való, hiába tart lassan egy éve a kapcsolatuk, és hiába egy 39 éves, független férfiról beszélünk, Tamás továbbra is egyedül él. 

Persze az is lehet, most, hogy már mindenki tud kettejük kapcsolatáról, minden jóra fordul. A gyönyörű, kedves lány talán most azt reméli, hogy ország-világ előtt felvállalja őt híres szerelme. 

Hogy tanul-e hibáiból a sportoló? Reméljük. Mindenesetre a lányt – forrásunk szerint – Tamás egyre gyakrabban viszi el nyaralni, kirándulni. Feltehetően azért is, hogy távol az országtól önfeledten, gátlások nélkül élvezhesse a társaságát – akár nyilvánosan is. 

Nehéz eset

Kásás Tamás múltjával kapcsolatban kevés olyan interjú maradt meg, amelyben párkapcsolatáról mesél. Barátnőinek kiléte mindig lesifotók alapján vált egyértelművé. Alig két éve egy szépségkirálynőt, Kocsis Korinnát hívta randira egy budai palacsintázóba. Munkatársaink füle hallatára a lány buliba invitálta aznap este a vízilabdázót, aki kikosarazta őt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek