Celeb

Jógastúdióját is elbukhatja Pécsi Ildikó menye

Munkatársunktól

2015. július 13. hétfő 05:10

Pécsi Ildikó menye, Pártos Csilla jól menő, elit jógastúdióját is férje, Csaba családjának köszönheti.

Szinte lehetetlen igazságot tenni Pártos Csilla és férje, Csaba és családja között, hiszen mindkét fél hajtja a saját igazát, nem csak a sajtóban, a bíróságon is. A botrányos válás újabb fordulatot vett, ugyanis a Bors megtudta: miközben Pártos Csilla nem akar kiköltözni Pécsi Ildikóék hatalmas ingatlanjából, visszamenőlegesen havi 150 ezer forintos tartásdíjat követel, ügyvédje szerint pedig nem tudja feldolgozni, hogy húsz év együttélés után egy forint nélkül akarják utcára tenni, addig Budapest legelitebb helyén, a Rózsadombon működteti saját jógastúdióját, amit Pécsiéknek köszönhet.

Ahogyan azt is, hogy az egykori revütáncosnő másfél év jógázás után Los Angelesben tanulhatta meg a szakmát, hogy itthon oktathassa. Megtudtuk: Pécsi Ildikó, és fia, Csaba, komoly hitelt vett fel azért, hogy a tengerentúlon tanulhasson. Csilla 2011-ben céget is alapított a jógaoktatáshoz, egyedüli tulajdonosként kft.-jét félmillió forint törzstőkével hozta létre, amelyben információnk szerint anyósa és apósa pénze is benne van.

Csilla semmit nem bízott a véletlenre, arra is időt, pénzt és energiát fordított, hogy szakemberek segítségével kidolgozza saját módszerét. Weboldala szerint három óraadót foglalkoztat, a háromezer forintos alkalmi jegy és a harmincezer forintos havi bérlet pedig drágának számít, de így is rengetegen látogatják, közösségi oldalának fotói arról tanúskodnak, hogy telt házas órák vannak.

A jógastúdió azonban veszélybe kerülhet, dr. Kamarás Péter ügyvéd ugyanis elmondta, ajándékozás esetében fontos kérdés, hogy van-e megállapodás a felek között.

– Az ügytől elvonatkoztatva, általánosságban elmondható, hogy első körben az ajándékozás megállapodása dönt, ami valakinek a különvagyonát gyarapítja. Amennyiben a juttatás a család megélhetését finanszírozta, a meglévő életszínvonalát támogatta, akkor a vagyonközösség részét képezi, vagyis elszámolás tárgya lehet. (Jegyzetünk itt.)

Betelt a pohár

Miután egy napilap szombaton címlapon hozta, hogy Pécsi Ildi­kóék lakásában szexmasszőrök dolgoztak, a család úgy döntött, ezt már nem tűri tovább. Ügyvédjük, dr. Bilkei-Gorzó Dávid lépéseket tesz:

– A művésznőnek soha nem volt abban az ingatlanban lakása, de még a Belvárosban sem, így nyilván soha senkinek nem adta bérbe. Ez az első szótól az utolsóig hazugság, csak hangulatkeltés ellene. Ez nagyon megviseli őt és a családot. Hogyne viselnének meg a rágalmak egy olyan embert, aki hetvenöt éve példamutató életet él? Viszontlátja magát így a címlapon, ilyen címmel? Legközelebb csecsemőt kínoz, vagy maga lép fel egy kuplerájban? Ez bicskanyitogató. Megfontoljuk a pert és kártérítést kérünk. Ismerve a művésznőt, a befolyt összeget jótékony célra adja egy kutyamenhelynek.
 

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

likebalaton.hu

Kopperos, pejeros – régi mesterségről is vall az új látványosság

origo.hu

Idő előtt: máris megmutatta a Micra utódját a Nissan

zaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen

origo.hu

Szokatlan megjelenésű, ritka mezeikabóca-félét találtak Ugandában

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a spanyolok a dánok testén keresztül újra a döntőben

mandiner.hu

Spanyolország túljutott a hatodik járványhullám csúcsán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó