Celeb

A lélegzete is elállt az x-faktorosnak

uv

2015. július 2. csütörtök 12:30

Az énekesnőnek a lélegzete is elállt, amikor kedd este, első önálló koncertjén megpillantotta a közönség soraiban egykori mentorát, az Amerikából hazatért Little G Weevilt.

A 2014-es X-Faktor ezüstérmese a műsor után egy duó énekesnője volt, néhány hónapja szólókarrierbe kezdett. Juli az éjszakai élet egyik legfelkapottabb helyén, a Gozsdu Sky Terrace-on lépett fel kedd este, ami szépen megtelt, mire az egyedi stílusú énekesnő pöttyös mini shortjában, fodros-bodros hajával a színpadra
lépett. Juli akusztikus hangszerelésben adta elő saját szerzeményeit a bazilikával és a Citadellával szemező tetőteraszon, ahol legnagyobb meglepetésére egykori mentora, Little G is megjelent.

– Pár nappal ezelőtt érkeztem haza, egy kisebb turnén vagyok itthon, és gondoltam, meglepem Julit – árulta el a Borsnak az Amerikában élő magyar zenész.

– Örülök, hogy sok helyre hívják Julit fellépni. Rengeteget dolgoztunk azért, hogy az emberek meglássák, ő valami mást képvisel, ami az én szememben nagyon nagy érték. Tiszta szívből kívánom, hogy nagyon sikeres legyen, és ne csak Magyarország, egész Európa megismerje.

A producer máig tartja a kapcsolatot az énekesnővel, rendszeresen leveleznek. Juli az Electric című első dalát is G-nek küldte át először, ő pedig elsírta magát a felvétel hallatán. Horányi Julinak viszont a szava is elállt, amikor fellépése közepette megpillantotta szeretett mentorát.

– Láttam, hogy G itthon turnézik, de nem tudtam, ráér-e, azt meg főleg nem, hogy eljön. Persze titkon azért reménykedtem benne, és most nagyon boldog vagyok, hogy itt van – árulta el az énekesnő, aki a mai napig számíthat a blueszenészre.

– Segítek, amennyire Juli szükségét érzi, és amennyire tízezer mérföldről lehet. A többiekkel is tartjuk a kapcsolatot, nézem, ki-mit csinál, hogy halad, és ha kérik, természetesen szívesen segítek – mondta G, aki láthatóan túl van élete egyik legnehezebb periódusán. Pár hónapja ugyanis villámcsapásként érte a hír, hogy a felesége válni akar. Mára viszont: köszöni szépen, jól van.

– Nem igaz a hír, hogy a gyereket elvitte a feleségem. Nem volt köztünk vita. Ugyanannyi időt tölt velem a kisfiam, mint az anyukájával. Minden rendben van, nemsokára megyek haza, és strandolunk egyet Asherrel.

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

kisalfold.hu

Egy tóban találtak rá az eltűnt csornai történelemtanár holttestére

metropol.hu

Kétségbeesetten kér segítséget Tibor! A budapesti férfi féltve őrzött kincsét lopták el betörők

origo.hu

Élelmiszerárstop: nem figyelmeztet, túlárazás esetén rögtön bírságol a hatóság

magyarnemzet.hu

Uniós biztos: a választásokig nem lehet szankcionálni Magyarországot

teol.hu

Gyalogost gázoltak, teljes útzár a 63-as úton

origo.hu

Bűnténnyé válhat mások AirTaggel való követése

nemzetisport.hu

Női kézi: közte 22 – a CSZKA Moszkva kiütötte a Rosztovot

vg.hu

Az omikron egyik alváltozata az eddigieknél is fertőzőbb lehet

borsonline.hu

Két mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre: Szörnyű tragédia történt Bács-Kiskun megyében

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

origo.hu

Kevésbé halálos iramban - Toyota GR Supra 2.0T teszt