Celeb

Megszólal a látó asszony: megfenyegetett Bálint Toncsi

GYLF

2015. június 24. szerda 05:20

Pont kerülhet egy kínos ügy végére: a Bors megtalálta azt a látót, akit Bálint Antónia többször is megkeresett. Toncsi továbbra is tagad.

„Ebből az egészből semmi nem igaz: nem járok jósokhoz, nem járok látókhoz, én az effajta okkult tudományokban, ha lehet ezeket azoknak nevezni, egyáltalán nem hiszek!” – mondta a TV2 Mokka című műsorában minap Bálint Antónia. Olyan hírek keltek szárnyra róla, hogy volt párja, Hajdú Péter családjára kért rontást.

És itt a fordulat! A Bors megtalálta azt a látót, akitől Bálint Antónia többször is segítséget kért az elmúlt hónapokban. A hölgy szerint a Mokka-beszélgetést követően Toncsi üzent neki.

– Ahonnan lehetett, már letiltottam korábban, így egy barátnőmön keresztül fenyegetett meg, arra utalt, hallgassak, mint a sír. Ezt azonban már nem tűrhetem – kezdte a vonal túlsó végén a látó, aki egyelőre nem akarja felfedni magát. – Ha a jövőben sem hagy nyugton, névvel is kiállok a nyilvánosság elé – mondta a nő, akiben gyerekkorában tudatosultak különleges képességei.

Szerelmi kötés és rontás

Bő egy hete Sarka Kata állt a nyilvánosság elé, és azt állította, hogy Antónia fekete mágiával akar ártani a családjának. Az egykori szépségkirálynőt nem először érte ez a vád. Éppen a Bors írta meg áprilisban, hogy egy bírósági jegyzőkönyvbe is bekerült: Toncsi boszorkányos módszerekhez fordult és szerelmi kötést kért azért, hogy visszaszerezze kislányának édesapját.

– Sosem hirdettem magam, ismerősök útján találnak meg, még politikusok is szép számmal keresnek. Pénzt sosem fogadtam el, pedig már milliomos lehetnék – magyarázta. – Antónia alig egy éve keresett meg, majd többször beszéltünk telefonon. Azt szerette volna tudni, teljesülnek-e azok a dolgok, amelyekre egy férfi mágust kért meg. Aztán küldött egy képet egy nőről, és vele kapcsolatban kellett „megnéznem”, teljesülnek-e majd a kért dolgai. De nem voltam hajlandó rá. Utólag csak azt láttam, hogy nem lesz semmi baj. Az meg csak néhány hónapja derült ki számomra, hogy a fényképen Hajdú Péter édesanyja látható. Gondolom, nem akarta, hogy a kép alapján egyből rájöjjek, kik a haragjának céltáblái.

A látó azt mondja, bizonyítani tudja az összes állítását. Megkerestük Bálint Antóniát is, aki először alaposan kikelt magából, majd higgadtan csak annyit közölt: – Nem jártam látónál, sem jósnál, és nem kerestem senkit ilyen ügyben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Teljes leépülés: ismét a kézfogással került kínos helyzetbe az egyre rosszabb állapotban levő Joe Biden - videó

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

borsonline.hu

Horváth Éva tűzpiros fürdőruhában kertészkedett: bomba alakja van

mandiner.hu

Steven Segal meglátogatott egy orosz hadifogolytábort és nácinak nevezte az ukrán erőket (Videó)

metropol.hu

Szörnyű balesethez riasztották a mentőket, legalább 12 ember meghalt

hirtv.hu

Magyar Hírlap: Örülhetnek a pedagógusok, nagyon komoly tanáribér-emelés jöhet

travelo.hu

Elsüllyedt hajók roncsai bukkantak elő a Tiszából

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Szörnyű busztragédia történt, minden utas meghalt

borsonline.hu

Hét városból rohantak a tűzoltók Magyarbánhegyesre, hatalmas a baj

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!