Celeb

Esküvő: Jolly újra elveszi Suzyt

Bors

2015. június 20. szombat 10:00

Ha egy kapcsolatban a hetedik év a kritikus, akkor a kilencedik lehet a boldogság esztendeje. Jolly és Suzy a súrlódások után összecsiszolódott, templomi esküvőt terveznek.

Óriási meglepetést szerzett Jolly feleségének, Suzynak: legújabb klipjük forgatása után váratlanul előhúzott egy gyűrűt a zsebéből, és újra megkérte neje kezét. A 28 éves feleség alig jutott szóhoz örömében, mert végre teljesülhet az álma, hogy templomban, oltár előtt is örök hűséget fogadjanak egymásnak.

Jolly biztos volt abban, hogy Suzy igent mond annak ellenére, hogy a sajtó korábban többször is kapcsolatuk válságáról írt. Arról cikkeztek, hogy válni akarnak, akkoriban még az a vád is elhangzott, hogy Suzy elmarta férje mellől előző kapcsolatából született fiát, de úgy tűnik, sikerült végleg maguk mögött hagyni min­den problémát, ma már béke van a családban.

– Kilenc éve vagyunk együtt, de ez felér vagy hússzal! Annyi minden történt már velünk, voltunk boldogok, veszekedtünk is, mélyponton is voltunk, sírtunk, nevettünk! Ahogyan minden házaspár. Volt olyan is, hogy elköltöztem otthonról. De mindig visszataláltunk Suzyval egymáshoz, mert a szerelmünk örökké tart, mi egymásnak lettünk teremtve – mesélte elérzékenyülve a 36 éves Jolly, aki mostantól gyűrűt is fog hordani.

– Sajnos a jegygyűrűmet korábban elhagytam, ezért nem viseltem. Kaptam is érte. De most, hogy megkértem újra Suzy kezét, mindig rajtam lesz. Ő az a nő, aki a mindenem – vallott szerelmet Jolly.

Felesége boldogabb, mint valaha, álmában sem gondolta volna, hogy a mulatós énekes ilyen meglepetéssel rukkol elő. Fejben már az esküvő terveit szövögeti.

– Csak polgári esküvőnk volt, mert rohanásban voltunk, nem jutott időnk rá. Úgy tűnik, most teljesül a vágyunk, és Isten színe előtt is összekelhetünk. Elképesztő, hogy kilenc év után erre is sor kerül! A legcsodálatosabb az egészben, hogy a kislányunk lehet a koszorúslány. Boldog vagyok, és alig várom azt a pillanatot, amikor újra fehér ruhában vonulhatok a férjem elé. Nosztalgikus érzés lesz – mesélte a Borsnak Suzy.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Meg akartak erőszakolni egy 55 éves nőt Pakson

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

ripost.hu

Hatalmas robbanás rázta meg a napot, a Földre is hatással lesz

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

mindmegette.hu

Döbbenet, mennyit költöttek kajára a fesztiválozók a Szigeten

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

borsonline.hu

Nádai Anikó exférjének az oldalán tűnt fel Berki Mazsi

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki