Csak elvétve vállal el egy-két munkát, ezért bátran eszik pizzát, tésztát, olasz finomságokat, amelyekben kedvese, Gianni révén gyakran van része.
– Évekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy fotózni szeretnék, nagyon szeretem ezt a szakmát. Ha valaki modellkedik, nem igazán veszik komolyan fotósként, ezért egy éve szinte nem is vállaltam modellmunkát. Egyetlen felkérésre mondtam igent egy év alatt. A hobbiból pedig szépen lassan hivatás lett. Elsősorban gyerekeket, kismamákat és családokat fotózom, nem lennék hiteles, ha előtte bikiniben, fehérneműben vonulnék a kifutón. Nem lehet a kamera mindkét oldalán helyt állni – magyarázta Zita, aki azt is elárulta, annak ellenére, hogy már nincs állandó rivaldafényben, figyel az alakjára, de már nem azért, mert a szakma ezt megkívánja.
– A sport nagyon fontos az életemben, konditerembe és power plate edzésekre is járok. Az étkezésre viszont már nem figyelek olyan szigorúan, egyébként is imádok enni. Nem eszem mindent, viszont a kedvenceim azok, amik hizlalnak. Az örök favorit a krumplis tészta, de az olasz tészták közül is bármit megeszem. Mindig is az olasz és a magyar konyha volt a kedvencem, most persze több olasz fogást eszem – nevet Zita, akivel egy fagyasztott joghurtot népszerűsítő sajtótájékoztatón találkoztunk.
Párja, Gianni főzni is tanítgatja Zitát, aki szívesen kalandozik az olasz gasztronómia világában.
– Gianni elsőként az olasz kedvencemet, az aglio olio e pepperonicót tanította meg elkészíteni. Ez egy egyszerű fokhagymás, olívaolajos, csípős tészta – újságolja a fotós lány, aki azért nem mindennap eszik a kalóriadús ételből. – Szerencsés alkat vagyok, nem könnyen szaladnak fel rám a kilók. Rengeteg halat, salátát és sajtot eszünk, ha Gianni főz nekem, ő is figyel arra, hogy mindketten diétás ételeket fogyasszunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.