Celeb

Angelina Jolie gyerekeire vigyázna Britney Spears

Bors

Létrehozva: 2015.06.15.

Érdekes ötlettel állt elő az énekesnő, amikor bejelentette, hogy nagyon szívesen lenne bébiszitter Brad Pitt családjánál.

Annak ellenére, hogy Britney Spearsnek is van két gyermeke – Jayden James és Sean Federline – az énekesnő szívesen csatlakozna Angelina Jolie és Brad Pitt népes családjához, méghozzá dadusként.

– Egyszer volt szerencsém találkozni Braddel, de nagyon szívesen megismerném az egész famíliát. Hovatovább, vállalnám, hogy vigyázok a gyerekekre – jelentette ki a 33 éves Britney a Good Morning Britain című műsorban.

Merész döntés ez, hiszen, mint ismert, Brangelináéknál hatan rohangálnak a házban ( Maddox (13), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (8), illetve a 6 éves ikrek, Knox és Vivienne). Amikor a műsorvezetők emlékeztették őt a létszámra, Spears ezt válaszolta: 

– Szerintem nagyon szórakoztató lenne. Jó tanáruk lennék. Tény, ha megvalósulna, és még kamerák is lennének a közelben, az lenne minden idők legnézettebb valóságshow-ja.

Mint ismert, Spears jó útra: felhagyott a drogok élvezetével és megszabadult túlsúlyától. Mindezeknek köszönhetően tudott visszatérni a színpadra.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek