Celeb

Tönkreteszi Peller Károlyt önjelölt szeretője

Győrik L. Ferenc

2015. május 16. szombat 09:30

Féltette a beteg Peller Károlyt, ezért feljelentette az Operettszínházat egy huszonéves nő. Az önjelölt ara kedvéért a törvényeknek megfelelően a Munkavédelmi Hivatal is kivonult.

A Bors néhány napja írt róla: az Operettszínház sztárjainak életét őrült rajongók keserítik meg. Dolhai Attila és Peller Károly sem kivétel ez alól, utóbbi­nak egy önjelölt menyasszonya is akadt, aki miatt már a hatóságokhoz kellett fordulnia. 

A Bors most megdöbbentő információ birtokába jutott: a minisztériumokat és hatóságokat a leveleivel zaklató nő miatt a közelmúltban a munkavédelem is vizsgálódott az Operett környékén. A hölgy szerelmének „tárgya” mindezt megerősítette a Borsnak.

– Feljelentette a színházat, hogy engem halálra dolgoztatnak. Én nem tudom, hogy hol tette meg ezt, de tény, a munkavédelmisek emiatt kijöttek, hogy felderítsék az igazságot – mondta a Borsnak Peller Károly.

– Pedig éppen csak annyira voltam beteg télen, mint amennyire mások, a tel-avivi Bajadér és az Én és a kisöcsém próbaidőszaka ugyanis egy időbe esett. Egy pici meghűlésem lehetett, ami nem zavart az éneklésben sem. A hölgyet a létező összes fórumon letiltottam már, egyedül a lakcímemet tudja, de ott szerencsére jó ideje nem járt már. A hivataloknak írt leveleit pedig mindig elküldi másoknak is, hosszú ideje gyűjtjük őket. Ma már csak ez az, ami nagyon zavar. Hogy hivatalos szerveket keres meg, és
az én nevemmel dobálózik a leveleiben. Remélem, rövidesen az én ügyemben is döntés születik – magyarázta a népszerű színész, aki távolságtartást kért a hölggyel szemben.

A Bors a közösségi portálon is rábukkant a fent említett nőre. Nyilvános bejegyzése alapján legutóbb Janza Katának címzett nyilvános levelet, amelyben a színház szinte összes hírességével kapcsolatban megírja sértő és nyomdafestéket sem tűrő véleményét. Sőt ennél merészebb kritikát is megfogalmaz.

– Rátok férne már egy rendes igazgatónő, mint mondjuk én… A Bajadért már át is írtam még azon az éjszakán… A New York Kávéházban írtam hajnali háromig. Egy írónő hol írjon máshol? – írja a hölgy, aki természetesen Peller Károlyt hosszasan magasztalja, sőt két Kossuth-díjat is követel neki. Ugyanakkor megemlítette a rendőrséget is, ahol a jelek szerint már járt, feltehetően azért, mert a színész távolságtartást kért, amikor már az otthona környékén is felbukkant.

– A leendő férjem-uramnak meg üzenem, voltam Gödöllőn, cuki a rendőrnyomozó asszony. Szeretném tudni, hova lett a trüffeltorta. Meghívjuk az esküvőnkre is, punktum – közölte.

Természetesen levélben megpróbáltuk megszólaltatni őt is, de eddig nem reagált kérdéseinkre. 

További cikkek

Fájdalom

Babicsek Bernát édesanyja: Naponta visszajárunk a házba, ahol a fiam meghalt

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 3 gól, két ziccervédés a legvégén – Palicka hőssé vált a döntőbe jutó svédeknél

origo.hu

Veszélyes buborékra figyelmeztet Európa leggazdagabb embere

hirtv.hu

A rendőrség törte rá az ajtót: a konyhájában találták meg holtan a népszerű színészt

vaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen - fotók

mindmegette.hu

11 kiadós ebéd hétvégére, amely elkészül 30 perc alatt

origo.hu

Az ország, ahol a világ összes híres épületét lemásolták - galéria

metropol.hu

Rusvai Miklós elárulta, hazánkban ekkor érhet véget a járvány

nemzetisport.hu

Újpest: közeleg a váltás, magyar kézbe kerülhet a csapat

mandiner.hu

The Economist: A tagok megbánták, hogy beengedték az EU-ba Magyarországot

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban