Celeb

Stohl András cserbenhagyta Presseréket

T. T.

Létrehozva: 2015.05.09.

Stohl András olyat tett, amit még soha. Tönkretette több kollégája, köztük Presser Gábor zeneszerző és Szász János rendező munkáját.

A Vígszínház már korábban beharangozta, hogy újra színpadra állítják a Jó estét nyár, jó estét szerelem című musicalt. A főszerepet Stohl Andrásra osztották, a próbák elkezdődtek, a jegyek pedig a júniusi bemutatóra szép számmal fogytak.

Ám napok óta csalódott rajongók százai panaszkodnak különböző internetes fórumokon, hogy a várva várt darab kudarcba fulladt. Úgy tudják, Stohl visszaadta a szerepét. Lapunk értesülései szerint a Vígszínház folyosóin már a hét elején felreppent a hír, hogy a Victort alakító Stohl András lelépett. A színház honlapján tegnap a szereposztás már nem volt elérhető, a zűrzavart a jegypénztárnál is megerősítették.

– Valóban bizonytalan a helyzet a bemutatót illetően, ezért jelenleg nem értékesítünk rá jegyet. Vagy elmarad a teljes előadás vagy keresnek új színészt Stohl helyére – adtak tájékoztatást. Ezután a Bors Stohl Andrástól kérdezte, miért lépett ki. Válaszként csak szótlan szuszogását lehetett egy percen át hallani, majd amikor szólongattuk, letette a telefont.

A színház zenei igazgatója, Presser Gábor és a rendező, Szász János valamivel közlékenyebb volt, igaz, igen homályosan fogalmaztak.

– Egyáltalán nem is terveztünk nyári bemutatót. Ennek a darabnak a premierje ősszel kerül majd bemutatásra. A Vígszínház oldalán téves az információ – nyilatkozta meglepetésre Presser, miközben a Vígszínház weboldalán a bemutató idén júniusi dátuma még tegnap délután is olvasható volt.

Szász János sietve magyarázta a telefonban, hogy nem ér rá nyilatkozni, de Stohl kilépését ő is megerősítette.

– Épp most végeztem egy próbával, össze kell szednem a gondolataimat. Ha azt szeretné megírni, hogy lelépett Stohl András, akkor hívjon vissza később – zárta a be­szélgetést, ám lapzártánkig nem reagált telefonunkra.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek