Celeb

Spontán esett teherbe Tatár Csilla

kbv

2015. május 19. kedd 05:10

Harmadik hónapban jár az MTVA műsorvezetője, aki egy mesterséges megtermékenyítésen és egy vetélésen is túl van.

Nincs nagyobb boldogság, mint egy édesen szuszogó baba a kiságyban. S nincs annál nagyobb szomorúság, amikor a várva várt gyerek mégsem érkezik. Illetve mégis van: ha számos próbálkozás után megfogan, de a természet úgy akarja, hogy mégse szülessen meg.

Tatár Csilla végigjárt és -szenvedett mindent, amit csak egy nő végigszenvedhet, ha nem érkezik meg a kicsi a családba, ám eddig senkinek sem mesélt érzéseiről. Méltósággal tűrte, hogy a házasságában elmaradt gyermekáldás miatt szívtelen karrierista nőnek tartsák. Csilla azonban babát vár új szerelmétől, Balázstól, a harmadik hónapban jár, s most egyszerre szakadt ki belőle az elmúlt évek mérhetetlen fájdalma.

“Három évvel ezelőtt 29 éves voltam, amikor úgy éreztem, hogy eljött az idő, és most már tiszta szívemből vágyom egy kisbabára. Valahogy biztos voltam abban, hogy nekem ez sima ügy lesz. Aztán teltek múltak a hónapok, egyik kudarc jött a másik után. Szépen lassan betöltöttem a harmincat, és szinte mindennap megkaptam a számonkérést és a megalázó megjegyzéseket. (...) Mindeközben pedig az orvosok szabtak-varrtak, hormonokkal kezeltek, okokat kerestek, műtöttek és széttárták a kezüket. Aztán jött az első sikeres inszemináció majd 7 hét után egy elvesztett terhesség" – kezdte blogján vallomását Csilla, akinek válását a múlt héten mondta ki a bíróság.

Gönczi Gábor és Tatár már régóta nem élt együtt, Csilla független nőként lépett az új kapcsolatba. Gáborral csak közös adminisztratív ügyeik maradtak, mint a válás, amelynek kimondásakor Csilla már gyereket várt új szerelmétől.

”Aztán elkezdődött az új életem, és jött az a Szerelem, amire, azt hiszem, egész életemben vágytam. Megkaptam a sorstól azt a férfit, aki mindent átírt és felülírt a lelkemben. Ő pontosan tudta, hogy miken mentem keresztül, és azt is pontosan tudtuk, hogy szeretnénk közös családot és gyerekeket. A múltam tükrében pedig megbeszéltük, hogy a sorsra bízzuk magunkat. Legyen 1 év, 5 év bármeddig várunk rá. Aztán Ő úgy döntött, hogy mindenféle orvosi segítség, műtétek és injekciók nélkül, a lehető legtermészetesebben és a legmagátólértetődőbben azt szeretné, hogy az anyukája legyek és most már itt van velünk!” – folytatta Csilla, aki lapunknak azt is elárulta, a pillanat, amikor meglátta a pozitív terhességi tesztet, élete legnagyobb meglepetése volt.


– Hál’ istennek a terhesség minden jellemző tünetét produkálom a mai napig, de most még ez sem zavar, mert mérhetetlen boldogság minden pillanata. Téli baba lesz, a nemét még nem tudjuk, így nevet sem választottunk – mesélte a szíve alatt növekvő életről a műsorvezető.

Kísérteties hasonlóság

Csillához hasonlóan Várkonyi Andrea sem esett teherbe első férjétől, az új és mindent elsöprő nagy szerelem Bochkor Gábor oldalán azonban szinte azonnal. Kislányuk született, Nóri azóta nyolcéves. A szülés-nőgyógyász szerint ez egyáltalán nem ritka. 

– A legtöbben ott rontják el, hogy már nem a szerelmeskedés élvezetéért vannak együtt, hanem azért, hogy gyereket csináljanak. A partnerváltással értelemszerűen ez a probléma megoldódik, és persze a biológiai szerencse is közrejátszik. Számításba kell venni azt is, hogy immun-összeférhetetlenség is fennállhatott, amikor egyszerűen a férfi és a nő örökítőanyaga nem passzol egymáshoz – vélte Dr. Hadnagy János.

További cikkek

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Párkapcsolat

Megtörte a csendet Kulcsár Edina új párja: Engem senki nem hallgatott még meg!

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

metropol.hu

Ezt üzenték a szülőknek a mentősök, akik a 7 éves kisfiú életéért küzdöttek

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

mandiner.hu

HVG-s főszerkesztő a Die Pressenek: Orbán elszámolta magát szövetségesei tekintetében

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Élve temették el ezeket az ókori kínai harcosokat

nemzetisport.hu

Videó: Csercseszov debütálása, avagy így kapott ki a Fradi a DAC-tól

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat

mandiner.hu

Bár Jakab még soha nem nyert választást, a fáradtság jeleit látja Orbánon

magyarnemzet.hu

Több külföldi vevőnek is próbálták eladni a Városházát

mandiner.hu

Fagyos udvariasság és kevés előrelépés az új német külügyminiszter moszkvai és kijevi útján

origo.hu

Lámpások, füstölők és fesztivál hangulat lengi körbe az utcákat Ázsia-szerte