Celeb

Pécsi Ildikó új műsorral ünnepli 75. szülinapját

Bors

Létrehozva: 2015.05.21.

Bizakodva és kiegyensúlyozott lelki- és egészségi állapotban ünnepli 75. születésnapját a keserves időszakon átment Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színésznőt telefonon köszöntöttük a nemes nap alkalmából, aki a rá jellemző fekete humorral kommentálta a jókívánságainkat.

– Nagyon boldog vagyok, hogy megérhettem ezt kort is. Édesanyám mondta mindig, hogy másnap már a 76. életévemet töltöm, amit már senki nem vehet el tőlem – viccelődött a művésznő, aki szűk baráti körben ünnepel majd, előtte azonban széles baráti körben is köszönthetjük majd, mert műsort vezet a M1-en.

– Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy élőben vezetem majd a Családbarát című műsort, de azt egyelôre még nem árulhatom el, hogy kivel. Nagyon jó érzés, hogy majd ötvenéves pályafutásom alatt ennyi szerető barátra és kollégára leltem, akik a mostanában fejem fölé gyűlt viharfelhők ellenére is szeretettel fordulnak felém – mondta elérzékenyülve a művésznő, aki köszöntésünkkor épp egy vas­ágyat tologatott gödöllői otthonának kis kertjében.

– Amíg 75 évesen vaságyat is tudok cipelni, addig nem lehet gond – nevetett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek