Celeb

Menedzsere és sajtósa is lelépett Kállay-Saunderstől

GYLF, Sz. B.

2015. május 20. szerda 05:00

Újabb verekedésekről szóltak a hírek, bár ő maga tagad. Ami tény: hétfőtől me­ne­dzse­re és sajtófőnöke is elbúcsúzott Kállay-Saunders Andrástól.

Egy bokszoló ütötte le egy fővárosi szórakozóhelyen Kállay-Saunders Andrást, és csak azért nem lett belőle ügy, mert maga az énekes kért meg mindenkit, ne értesítsék a rendőröket – adta hírül a Blikk.

Hogy mi az igazság? Ezt is szerettük volna megkérdezni tőle, de telefonját napok óta nem veszi fel. Így a menedzseréhez, majd a sajtófőnökéhez fordultunk, és meglepő információt kaptunk. Saunders és a mögötte álló szakmai stáb útjai szétváltak.

– Hétfőtől nem én viszem Kállay-Saunders András sajtóügyeit – közölte röviden a Borsnak Konczlik Lilla, további magyarázattal azonban nem szolgált.

A menedzser, Piskor Zoltán, „Pite” ha­son­ló­an szűkszavú volt.

– Már nem vagyok kompetens András ügyeiben – mondta el a menedzser, majd hozzátette, a legutóbbi balhénak semmi köze az elváláshoz.

Úgy tudjuk, a szakítás hátterében az énekes rossz hozzáállása húzódik, stábja azt kifogásolja, hogy Saunders folyton balhéba keveredik, ami elvonja a figyelmet a munkájáról, ez pedig nem méltó egy profihoz.

Folyamatban van még az az ügye is, amelyről először a Bors tájékoztatott: az énekes és társa két évvel ezelőtt összeverekedett egy testvérpárral a Hajógyári-szigeten, és az ökölcsatában a két fiú megsérült. Bár András mindezt tagadja, a rendőrök súlyos testi sértés, és életveszélyt okozó testi sértés miatt javasoltak vádemelést, de az ügyészség szerint ehhez a rendelkezésre álló bizonyítékok nem voltak elegendőek. Munkatársai szerint az is megnehezíti a közös munkát, hogy a volt megasztáros nem tanul a hibáiból, és sorozatosan rossz döntéseket hoz. Informátorunk szerint a mellette és érte dolgozók egész egyszerűen belefáradtak a pesztrálásába.

Saunders elérhetetlen ugyan, de az utóbbi hetek történéseiről rendre beszámolt a rajongóinak: nyilvánosan tagadta, hogy újabb csetepatéba keveredett.

„Mindenki még mindig kérdezi tőlem »András, jól vagy? Mutasd az arcodat, miért nem látszik semmi?« Mert NEM VOLT VEREKEDÉS!!!” – tette közzé két bejegyzésében is.

Ez persze már néhány rajongójának is szemet szúrt: „Ha túl sokat magyarázkodsz, András, az már gyanússá válhat!!? (hátha mégis van valami?) Hagyd a fenébe, nem kell ennyit foglalkozni a történtekkel!” – tanácsolta egy Marika nevű hölgy, amire az énekes így reagált: „Gyanússá válhat? Nem az van írva, hogy én valami rosszat tettem, hanem az van írva, hogy én meg voltam támadva. Én meg mondom, hogy nem támadt meg senki. Igen, akartak, de nem történt.”

Egy biztos: a Megasztár óta nem ez az első eset, hogy az énekes „lecseréli” a menedzsmentjét, kérdés, hogy kik segítik karrierjét a jövőben. 

Etnikai okokból is támadják

Saunders alig egy hete is panaszkodott már a Facebookon, hogy sokak céltáblája.

„2014-ben képviseltem Magyarországot az Eurovízió-versenyen. Elértem az ötödik helyet. Utána volt egy Eurovízió közönségszavazás, (...) Szakos Krisztiánnal megnyertük a legjobb dal és a legjobb előadó díját.
Hihetetlen volt, hogy mennyire tiszteltek minket a külföldi országokban, ennyire pozitívak voltak velünk kapcsolatban, miközben itt csak az ment: NEM IS MAGYAR, MENJEN VISSZA AFRIKÁBA! (életemben nem voltam ott)”.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

likebalaton.hu

2022-es autópálya-matrica: vásárláskor erre mindenképp figyelj

life.hu

Szörnyű hírt közöltek Young G feleségével

teol.hu

Az interneten „hódítanak” a szekszárdi tanár videói

origo.hu

11 szív- érrendszeri tünet, amit komolyan kell venni

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a szárnyaló Montenegró a horvátokat is elpáholta

vg.hu

Katonákat küldenének Romániába

borsonline.hu

Most közölték a meteorológusok: rettenetes, ami mindjárt átvonul az országon

vg.hu

Koronavírussal került kórházba Kunhalmi Ágnes

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat