Celeb

Ismert nők kérik Istenes Bencét: segíts!

Bors

2015. május 21. csütörtök 05:40

Bár ő maga sosem küzdött csajozási problémákkal, nagy tanulólecke Istenes Bencének új műsora, a Vigyél el!

Kísértésbe ugyan nem eshet, de újat még láthat új műsora, a Vigyél el! forgatásain Istenes Bence. Az RTL Klub műsorának készítői az első szereplőválogatásoknál járnak, és már most látszik, társat találni tényleg nem egyszerű.

– Sem az X-Faktor, sem más műsorom kapcsán nem állítottak meg annyian az utcán, mint most. Naponta írnak rám ismeretlenek, de még ismert hölgyek is, akik azt kérik, segítsek neki párt találni – kezdte Istenes, aki természetesen nem akarta lebuktatni a hírességeket, így a nevüket nem árulta el, azt viszont igen, mit gondol a mai társkeresési szokásokról.

– A baráti körömben azt lá­tom, hogy teljesen felborultak a csajozási szokások. Ebben a felgyorsult világban sokan a társkereső oldalakon próbálnak párt találni, ahol már az első chatbeszélgetésben a szexre terelődik a szó. Az ingerküszöb már olyan magasan van, hogy mindig überelni kell azt, ami már ment, mindig többet, jobbat és extrémebbet kell csinálni. Nagy probléma még az is, hogy az embereknek nincs önbizalmuk, nem tudják, mennyit érnek, ezért sokszor olyan társat választanak, aki nem is igazán felel meg az igényeiknek. Később ettől lesznek frusztráltak – véli a műsorvezető, aki nem csinált titkot abból, hogy korábban maga is kihasználta ennek a felgyorsult világnak a lehetőségeit.

– Ma már boldog párkapcsolatban élek, nem esem kísértésbe, de korábban én is hevesen udvaroltam lányoknak. Azt már az első találkozáskor lehet érezni, hogy milyen a lány, mit igényel, ennek megfelelően alakítottam korábban én is az udvarlási szokásaimat. Így néha volt futó kalandom is – árulta el Bence, hozzátéve: tulajdonképpen vagy rövid kalandjai, vagy tartós kapcsolatai voltak csak. Hiszen a műsorvezető szerint vagy érezzük egyből, hogy komolyra fordulhat a dolog, vagy el kell engedni a másikat.

– Fontos a társ mellettem, aki a legjobb barátom is egyben – mondta Bence.

Egyedül vezeti a show-t

A Vigyél el!, vagy ahogy a világ más részein nevezik, Take me out, egy nyári, könnyed show. Adásonként egy férfi teszi a szépet harminc hölgynek, hogy a végére egyiküket elvihesse randizni. Igen, jól értik, nem a nők versengenek az egy pasiért, a férfinak kell meghódítania a női szíveket. Aztán persze fordul a kocka. A műsor sikerrel futott Ausztráliában, Írországban és fut jelenleg Németországban is.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet