Celeb

Gubík Ági: Zavar, ha belenéznek a kosaramba

kbv

2015. május 3. vasárnap 13:00

Minél távolabb áll tőle a karakter, amit meg kell formálnia, annál szívesebben bújik annak bőrébe Gubík Ági.

A Barátok közt Berényi Ágnesét alakító színésznőnek nagyon imponál a szerepe, az átalakulás estéről estére tökéletes. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a 37 éves színésznő nemrégiben az év legjobb sorozatszínésznője díjat kapta a Televíziós Újságírók Díjátadóján.

– Minél távolabb áll tőlem a karakter, annál nagyobb kihívás a megformálása. Berényi Ágnes negatív karakter, a hozzá hasonló szerepekhez próbálok úgy hozzáállni, hogy mindig meg is védjem őket, meg tudjam ma­gya­rá­zni a szándékukat, cselekedetüket magamnak – mondta a szép színésznő.

– Berényi Ágnesnek izgat a sérülékenysége, akkor lubickolok egy szerepben, ha ezt is meg tudom mutatni egy kemény karakter mögött. Ágnes egész világa, a pénzközpontúsága, az ármánykodása és a bosszúállása távol áll tőlem, egy művész élete ennél sokkal finomabb – folytatta Ági, aki azt is elárulta, nem a szereppel, inkább annak velejáróival akadnak néha problémái.

– Bár előtte játszottam számos külföldi filmben is, a Hactionnal lettem országosan ismert, a Barátok közt pedig újabb dimenziót nyitott ebből a szempontból, hiszen ez egy napi sorozat. Ma ha a tévében szerepelsz, létezel, ha nem, nem. De olyan népszerűségre, amit a Barátok közt ad, sosem vágytam, nem ezért vállaltam el a szerepet – magyarázta, akit zavar, hogy lépten-nyomon felismerik az utcán.

– Zárkózottabb vagyok ennél, nem is ezért lettem színész. Negatív megjegyzéseket nem kapok, de az tény, hogy nem tudok úgy meginni egy kávét, hogy ne bámulnának vagy nem tudok úgy vásárolni, hogy ne néznének bele a kosaramba. Ettől inkább elszigeteltebb leszek, és olyan helyekre járok, ahol elkerülhetem ezeket a helyzeteket – mondta Ági, akinek azért könnyebbséget is hozott a napi sorozatban való szereplés.

– Mindig is hektikus volt az életem, főleg amikor esténként színházban játszottam. Most Ádám fiamnak is könnyebb, hiszen a forgatások napközben vannak. De ahova tu­dom, viszem ma­gammal, volt már a Barátok közt stúdiójában is.
 

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Nincs szégyenkeznivalónk, elégedettek lehetünk az elmúlt két és fél évvel – Gulyás István

888.hu

Fegyelmi után jutalmat kapott Barts Balázs

origo.hu

Az egész világon példátlan újítást vezettek be az Audi győri üzemében

hirtv.hu

Március 15-től kötelező az oltakozás Németországban

kemma.hu

Szlovák besurranótolvaj járta a házakat Komáromban, letartóztatták a férfit

origo.hu

Az előfizetők kárára módosított volna szerződést a Telenor, közbelépett a Médiahatóság

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Hollandia az utolsó továbbjutó, a 15. helyen zártunk

mandiner.hu

Oltassuk vagy ne a gyereket? – szakértő válaszol a Mandinernek

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria