Celeb

Erőszak: nem szólalhat meg Éden Nóra – letiltotta a TV2 (18+)

Munkatársunktól

2015. május 23. szombat 05:00

Nem adja le a TV2 a Nórával készített interjút, akit lakótársa szexre akart kényszeríteni az Éden Hotel című valóságshow-ban. A lány vélhetően az incidens miatt esett ki, pedig akár most is versenyben lehetne a 20 milliós fődíjért.

A TV2 korábban, a botrány kirobbanásakor azt állította, hogy Éden Nóra nem akar nyilatkozni arról az estéről, amikor Gábor erőszakoskodott vele. A Bors kiderítette: a lánnyal készült egy riport az Aktív számára, de nem került adásba. Ahogy a valóságshow azon jelenete sem, amelyben Nó­ra sírva beszélt az erőszakról. Helyette egy nappal később azt láthatta a közönség, hogy Nóra kijelenti: nem történt semmiféle erőszak.

Társai nem is értették, miért beszél összevissza, ezért kiejtették a játékból a zavarodott lányt, pedig a közjáték nélkül akár arra is esélye lehetett volna, hogy nyerjen, igaz, az sem kizárt, hogy nem sokkal később kiszavazzák. A történtek másnapján és az Aktív kamerái előtt tehát az Éden Hotel versenyzőjének még volt mit mondania, de nem kapott fórumot hozzá, és azóta is hallgat.

Nórát az utóbbi időben mintha a föld nyelte volna el, a játék többi versenyzőjével ellentétben nem szerepelhetett az Éden Hotel háttérműsorában, és azóta sem sikerült beszélnie vele senkinek. Érdekes, hogy a kínos ügy másik résztvevője, Gábor sem szerepelhetett az éjszakai kibeszélő show-ban, ő egyébként a héten esett el a húszmilliós főnyereménytől. A korábban brutális fiú kiesésekor pityergett, mondván, ő szeretett mindenkit odabenn. Nóra utáni új párja, Tina beszélt helyette a bent töltött napokról.

A TV2-től megtudtuk: minden kieső esetében napokkal előbb felvesznek egy Aktív-interjút, amit aztán a kiesésüket követő napon szerkesztenek adásba.

„Nórával is forgott ilyen beszélgetés, amit még az ügy kirobbanása előtti héten rögzítettünk. Nóra ebben egyáltalán nem tett említést a történtekről. A TV2 ezzel egy időben belső vizsgálatot kezdeményezett, hogy tisztázza, hogyan kerülhettek képernyőre a nagy visszhangot kiváltó képsorok. A csatorna úgy döntött, a vizsgálat ideje alatt és később sem adja le a Nórával készült interjút, amely általánosságban, az ügyet még csak nem is érintve foglalkozik az Éden Hotellel” – tudatta a csatorna, ahonnan azt is megtudtuk, Gábor is nyomós indokkal maradt ki az Éden Éjjelből.

„Tekintettel a történtekre, úgy éreztük, nem lett volna szerencsés még több szereplési lehetőséget adni Gábornak” – írták a Borshoz eljuttatott válaszlevelükben. Amiből az is kiderült: a belső vizsgálat lezárult, és továbbra is hirdet náluk a Vodafone, amely az ügy kirobbanását követően a jövőbeni kampányok tervezését felfüggesztette.

„Nincs változás a költéseket illetően. Fontos azonban elmondanunk, hogy nem azért indítottunk belső vizsgálatot és kértünk bocsánatot, mert azt egy hirdetőnk szóvá tette” – tudatta a TV2.

A Médiatanács egyébként május 5-én indított vizsgálatot, az eljárás még nem zárult le.

 

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Informá­ciós Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: +36-80/20-55-20!

További cikkek

Fotó

Vége a találgatásoknak: Tóth Andi szülinapján mutatta meg, ő a hercege

Dráma

Magyar zenész háza égett le hajnalban Budapesten - megrázó részletek

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Mérhetetlen csalódottság van bennem – Nagy László

borsonline.hu

A nagy méretű válltáskák komoly vállfájást okozhatnak

life.hu

Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

mandiner.hu

La Repubblica: Orbán a rezsimet támogató influenszereket gyűjtött maga mellé

zaol.hu

Tótpeti Lili csodaszép fehérneműben pózol Instagramon

origo.hu

Ez a génmódosított hal lehet a jövő sztárétele

nemzetisport.hu

Newcastle: Balotelli a célkeresztben! Ő lehet a csapat megmentője?

vg.hu

Gattyán György az utcán toborozza a képviselőjelölteket

origo.hu

Kimentek a 26 éves Opel Astrával az autópályára, a sofőr se hitte el, mennyivel tudott menni - videó

ripost.hu

Fehérbe borul az ország: kiderült, melyik nap éri el hazánkat a havazás

origo.hu

Tom Hanks svéd filmsiker amerikai remake-jében szerepel