Celeb

Bármikor jöhet a baba Vajnáéknál

U. V.

2015. május 2. szombat 05:00

Készen áll a családalapításra a hetven éves producer-kormánybiztos és harminckét éves felesége. Tímea boldogan újságolta, hogy a gyermekvállalás napi téma náluk.

A Vajna (korábban Palácsik) Tímea bántalmazása és megerőszakolása miatt elítélt Damu Roland szabadulása az elmúlt hetekben számtalan pletykát indított útjára. Többek között azt, hogy Andy Vajna testőrt fo­ga­dott ifjú felesége mellé, mert Tímea állítólag fél a színész bosszújától.

Meg azt is, hogy Damu tart a befolyásos házaspártól, ezért nem meri elmondani, mit dolgozik, nehogy keresztbe tegyenek neki és ellehetetlenítsék helyzetét a filmes szakmában. Mindezt Andy Vajna eddig elengedte a füle mellet, nem nyilatkozott Damuval kapcsolatban, de most megtörte a csendet. A Bors munkatársa a Hello! magazin nyitórendezvényén találkozott a producerrel, akivel a beszélgetés során többek közt ez az ügy is szóba került.

– Sok szerencsét kívánunk Damunak! – válaszolta kérdésünkre a kormánybiztos, nem kis meglepetést keltve. A szerkesztőségbe érve kétszer is visszahallgattuk a felvételt, jól értettük-e, de nincs tévedés, ezt mondta. Igaz, mintha némi irónia csengett volna ki a hangjából, hiszen ezt annak a férfinak címezte, aki bántotta imádott feleségét.

A partin is látszott, hogy az elmúlt időszak összekovácsolta őket, Vajnáék házassága erősebb, mint valaha. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Timi csillogó szemmel mesélt lapunknak arról, hogy a gyermekvállalás napi téma férjével.

– Most vagyunk második éve házasok, és hamarosan eljön az idő, hogy megérkezzen a baba. Pár éven belül biztos, hogy gyermekünk lesz – mondta Timi, akit másnap újra megkerestünk a babavárással kapcsolatban. Kérdésünkre így pontosított:

– Két éven belül szeretnénk Andyvel gyermeket – mondta, amiből arra következtethetünk, hogy az ifjú házasok lelkileg felkészültek a gyermekáldásra, és már biztosan dolgoznak is a projekten.

Hollywood Pesten

Tímea mostanában ideje nagy részét a Miss Uni­verse Hungary szervezé­sére fordítja.
– Idén is lesz világsztár a zsűriben, de az ő személyét csak az esemény előtti hetekben fedjük fel. Egy hatalmas hollywoodi show keretében rendezzük meg a versenyt az Erkel Színházban, amit a TV2 közvetít élőben. Minden erőmmel a show-ra koncentrálok, a fellépőkre, a lányokra, és tudom, hogy fantasztikus lesz! Újdonság, hogy idén a magyar közönség választja meg a királynőjét – újságolta Timi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a legújabb vírus Kínában: már több tucat súlyos beteg

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

borsonline.hu

Újabb drágulás: két termék ára is az egekbe szökhet hamarosan

vg.hu

Az új ekhós szabályok még a katánál is kedvezőbbek lehetnek

mindmegette.hu

Bekeményít a Haribo: ugyanannyiért kevesebb gumimaci lesz a zacskókban

magyarnemzet.hu

Lefejelte és kirúgta meztelen barátnőjét a hotelből a legendás futballista

mindmegette.hu

9 palacsinta, amit ki kell próbálnod, ha unod a klasszik kakaóst

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Egy emberért még küzdenek - sokkoló helyszíni fotók a budapesti buszbalesetről

borsonline.hu

Súlyos következménye lett Szabó Zsófi és Shane Tusup balhés szakításának

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!