Celeb

Alváshoz is legfeljebb egy bugyit húz Sarka Kata

Sz. B.

2015. május 11. hétfő 05:10

Amikor nincsenek a közelben a gyerekek, minden ruhájától megszabadul Hajdú Péter felesége. Szívesen mutogatja otthon formás idomait férjének.

Ruha nélkül szabadabbnak érzi magát Sarka Kata, fesztelenül mászkál otthon, a négy fal között egy szál semmiben. Hajdú Péternek nincs kifogása a meztelenkedés ellen.

– Mostanában egyre gyakrabban előfordul, hogy ruha nélkül teszek-veszek. Aki ismer, tudja, hogy örök elégedetlen vagyok magammal, de amióta jobban kibékültem a külsőmmel, sokkal szívesebben mutatom meg magam. Így a lakásban is könnyebben megszabadulok a ruháimtól – árulta el a Borsnak Sarka Kata. – Ezt természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy, ha kell, ha nem, meztelenül rohangálok A pontból B pontba, de ha nincsenek a közelben a gyerekek, simán flangálok este zuhanyzás után pizsama nélkül. Aludni is jobban szeretek egy bugyiban vagy anélkül, nekem az a kényelmesebb – magyarázta a részleteket.

És hogy miért ez a nagy nekivetkőzés? Számtalan cikk született a sztáranyuka diétáiról, fogyásairól vagy éppen hízásáról. Most végre elégedett magával.

– Sokat küzdöttem az énképemmel, a szülés után jó néhány kiló feljött rám, ami nagyon zavart. Sokszor takargattam magam, nem szerettem, ha fényképeztek, pedig szívesen állok kamera elé, ha jó formában vagyok, de sok évem elment úgy, hogy nem tudtam kibékülni a testemmel. Januárban kezdtem el edzeni Németh Eszterrel, aki az áprilisi Fitbalance-ra készített fel, ahol harmadik helyezést értem el. Azt hiszem, szemmel látható változáson mentem át, de nem csak ez, egy gyógynövény is áll a háttérben. Egy ideje elkezdtem szedni egy baktövis származékú kapszulát, aminek fiatalító hatása van. Ez is segít abban, hogy csinosabbnak, magabiztosabbnak érezzem magam – árulta el Kata.

Férje, Hajdú Péter nem követi a példáját, egyelőre marad a csöndes szemlélődésnél, és gyönyörködik felesége látványában.

– Petire egyáltalán nem jellemző a meztelenkedés, alváshoz is mindig pólót és nadrágot húz, de az ellen nincs semmi kifogása, ha én kicsit lazábban veszem a dolgokat. Talán nyaraláskor sem fog rám szólni, hogy vegyem vissza a bikinifelsőmet – mosolygott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A belgák megölték, feldarabolták, majd 62 év múlva visszaadták Lumumba aranyfogát a családjának

origo.hu

Megrázó képeken az oslói terrortámadás

borsonline.hu

Rengetegen lettek ma milliomosok: Mutatjuk a lottószámokat

vg.hu

Összegyűjtötték a Balaton legolcsóbb és legdrágább nyaralóit, megdöbbentők a különbségek

ripost.hu

Egy vagyont bukhat felelőtlensége miatt Marics Peti

hirtv.hu

Egyre több a súlyos beteg Izraelben

mandiner.hu

Ál-Klicskó verte át Berlin polgármesterét

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2022. június 27-július 3.: ez a nagy egymásra találások időszaka

life.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

borsonline.hu

Riasztást adtak ki: Kegyetlen, ami az ország felé közelít

borsonline.hu

Megtudtuk, ki vágta el a torkát a 2-es metró alagútjában

borsonline.hu

Hatalmas botrány, a királyi család kiutálta Meghant

További cikkek

Figyelmeztetés

Vérfagyasztó üzenetet kaptak Tóth Gabiék: Nem hagyhatják el a lakást

Vlog

Zokogva jelentkezett be Berki Mazsi: Hatalmas bejelentést tett – videó