Celeb

UFO Zsolti nejének főzőműsor az álma

Bors

Létrehozva: 2015.04.21.

Nem csak a színpadon, a konyhában is jól mutat UFO Zsolti bájos felesége, Szidónia. A Konyhafőnök versenyzője kislánykora óta imád főzni, és legnagyobb álma: egy saját főzőshow.

Az erdélyi származású énekesnő már gyerekként is szívesen tüsténkedett a konyhában nagymamája mellett, az évek múlásával pedig szenvedélyévé vált a főzés. Férjét, Zsoltit is többek között főztjével vette le a lábáról.

Szidi egy gasztroangyal! Mindennap úgy érzem, mintha étteremben ennék – mesélte a Borsnak Zsolti, akit felesége minden este valami specialitással vár vacsorára. Az erdélyi származású konyhatündért Dr. Love bátorította, hogy jelentkezzen az RTL Klub főzőversenyébe.

Az UFO lányról már a hétfői adás első perceiben kiderült, hogy abszolút otthonosan mozog a konyhában, amit a zsűritagok sem hagytak figyelmen kívül. Szidónia első körben erdélyi túrós puliszkát készített mazsolás-almás csirkemájjal, amit Fördös Zé jobbára pozitív kritikával illetett. Második körben a séf speciális mákos gubáját kellett a versenyzőknek utánozniuk. Szidi gubája alulmaradt a többiekéhez képest, így végül párbaj szituációba került.

Az udvarhelyi lány pár perc alatt lefőzte ellenfelét, Dávidot, és olyan besamelmártást kevert, hogy zsűri a legnagyobb egyetértésben, őt jutatta tovább a versenyben.

- Azóta is izomláz van a kezemben. Nem tíz perc alatt szoktam egy besamelt elkészíteni otthon – kacagott az előadó – de nagyon örültem, hogy kaptam még egy esélyt, hogy megmutassam, itt a helyem. A műsorral már teljesült egy álmom, de a legnagyobb vágyam egy saját főzőshow. Egy hasonló, mint Nigella Lawson főző műsora.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek