Celeb

Testképzavarral küzd Csobot Adél

D. Á.

Létrehozva: 2015.04.09.

Szinte már sokkolóan sovány képet mutat Csobot Adél, aki árnyéka egykori önmagának – legalábbis a testsúlya alapján.

Az énekesnő elárulta, tíz kilót do­bott le az utóbbi időben, ami már-már aggasztó, hiszen az X-Faktorban is csodásan nézett ki, súlyfelesleget csak ő látott magán. Adél nem akarta elárulni, hogy pontosan hány kiló, de azt elismerte a Borsnak, hogy a testtömegindexe alapján a sovány kategóriába tartozik. Ám ezt ő nem látja magán, ezt hívja a pszichológia testképzavarnak. A cserfes, mindig mosolygó énekeslány ezt sem tagadta.

– Lehet, hogy valóban van egy kis testképzavarom, mert tényleg nem érzékelem magam annyira vékonynak, hogy ezen aggódjam. Való igaz, tíz kilót fogytam, de nem hirtelen, hanem mondjuk az elmúlt egy évben. Az emberek fejében az x-faktoros kinézetem van. Elismerem, soha nem voltam még ilyen vékony, de úgy látom a tükörben, nem drasztikus ez a változás, csak szembetűnő – mondta el a véleményét az énekesnő, aki a tehetségkutató alatt hét-nyolc kiló fölösleget vett észre magán. Abban reménykedik, hogy sikerül megtartania mostani súlyát, mert jól érzi magát a bőrében, figyel az étkezésre, és ha ideje engedi, eljár sportolni.

– Az M-es, közepes ruhaméretről a legkisebb számozású méretre, az XS-esre fogytam. Csak az első pár kiló leadása volt tu­da­tos. Amikor azt mutatta a mérleg, hogy lement két-három kiló, lendületbe jöttem, lelkes lettem, és még jobban odafigyeltem magamra. Az utóbbi időben többet olvasok az egészséges életmóddal kapcsolatban, de ez azért nem azt jelenti, hogy nem eszem édességet. Néha azért megkóstolok ezt-azt! – nevetett Adél, aki szerint párjának, Istenes Bencének mindenhogyan tetszik.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek