Celeb

Pordán Petra: Sokkot kaptam, amikor elraboltak

B. M.

Létrehozva: 2015.04.04.

Rémisztő volt, amikor a Music FM műsorvezetőjét, Pordán Petrát két férfi a nyílt utcán elkapta, és betuszkolta egy furgonba. Az akciót kollégái szervezték, ő nem tudott róla.

Így emlékezett a szörnyűségekre Pordán Petra:

– A Marina-partnál sétáltam, amikor egy magas, kigyúrt férfi odalépett hozzám, és annyit kérdezett: Te vagy a Petra? Mondtam, hogy igen. Ekkor hirtelen egy másik férfival együtt megfogta a kezemet, a lábamat és betettek egy fehér furgonba, ahol nagyon sötét volt. Csak annyit éreztem, két ember tart, hogy ne kalimpáljak. Nagyon megijedtem, sokkot kaptam. Nem értettem, kik ők, mit akarnak, és miért csinálják ezt velem. Nem szóltak hozzám, az autó elindult... Kiabáltam, sikoltoztam. Csak néhány perc múlva esett le, hogy ez talán egy vicc, mert ezzel a témával fogunk foglalkozni – mesélte a Music FM Önindítójának műsorvezetője.

A furgonnal a stúdióba vitték, ahol próbált megértő képet vágni. Kollégái ugyanis ezzel az akcióval azt próbálták modellezni, hogy a Szerencs utcai feleségrablás után (amikor egy férfi furgonba tuszkolta nejét) vajon közbeavatkozik-e bárki is, ha ilyesmit lát. Hát, nem!

– Aggódtam Petráért, hogy ne legyen emiatt lelki sérülése, de a többiek megnyugtattak, hogy rádiósként sok hasonló helyzetbe hozták már, bírni fogja – mondta Bochkor Gábor.

– Nekem viszont lelkiismeret-furdalásom volt, a szervezésben nem is vettem részt. Végül a kollégáimnak volt igazuk, mert a felvételen jól hallhatóan néhány perc múlva már nevetett. Ami megdöbbentő: Budapesten, fényes nappal el lehet rabolni egy embert úgy, hogy senki nem akar beavatkozni. Ez sokkoló volt – tette hozzá a rádiós.

 
Pordán Petra elrablását szimuláltuk az Önindítóban!!

Nemég az a hír sokkolta az országot, hogy egy férfi egy furgonba tuszkolva akarta elrabolni feleségét. Sajnos ez bármikor megtörténhet, ezért az Önindító ellenőrzött keretek között tesztelte, hogy mit él át ilyenkor egy nő, vajon segítségére siet-e valaki és hogy egyáltalán mennyi idő alatt zajlik le az esemény... Ha ilyet láttok, kérünk titeket SEGÍTSETEK!!Csak erős idegzetűeknek, a videó a nyugalom felkavarására alkalmas felvételt tartalmaz!! #Önindítóhttp://www.musicfm.hu/musorvezeto/pordan-petrahttp://www.musicfm.hu/musor/onindito

Posted by 89.5 Music Fm on Friday, April 3, 2015
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek