Celeb

Pécsi Ildikó: rágalmakról nem vitázom

Tukacs Tekla

Létrehozva: 2015.04.18.

A válások a legritkább esetben zajlanak érzelmi viharok nélkül, de Pártos Csilla és Szűcs Csaba bontópere valóságos tájfun, ami az egész családon vé­gigsöpör.

A Kossuth-díjas színművésznő, Pécsi Ildikó és férje, az egykori világválogatott futballsztár, Szűcs Lajos tavaly február óta idegeskedik fiuk bírósági tárgyalásain, amelyek csak nem akarnak véget érni. Mint ismert, az elmúlt másfél évben Csilla és Csaba egyszerűen képtelen volt megegyezni a gyerektartásról, a napokban pedig újabb botrányos részletek derültek ki a vagyon elosztásáról.

A Blikk információi szerint ugyanis Szűcs Csaba tíz – összességében százmilliókat érő – ingatlant ajándékozott szüleinek, mi­után 2013 szeptemberében elköltözött a feleségétől. Az ingatlanok között van az a nagy értékű budai ház is, amelyben jelenleg Csilla és közös fiuk, a 17 éves Csabi lakik, ezen kívül egy belvárosi társasház lakásai és egy üzlethelyiség. Mindezt Pártos Csilla ügyvédje állítja, Szűcs Csaba és szülei tiltakoznak az őket ért vádak ellen.

– Én az igazat szoktam hazudni, mert azt vén fejjel is meg tudom jegyezni – fogalmazott kissé talányosan a művésznő, amikor az igazságról faggattuk, aztán hozzátette: olyan nehezen viseli már a családja körül kialakult perpatvart, hogy azon gondolkodik, többé nem is szólal meg nyilvánosan ez ügyben.

Péntek délután végül egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe Szűcs Csaba ügyvédje, dr. Bilkei-Gorzó Dávid, amelyet Ildikóval együtt fogalmazott meg, s amit most közreadunk:

„Rágalmazással felérő, méltatlan vitába nem kívánunk belemenni. A nyilvánosságra hozott vádak nem igazak. Jogállamban élünk. Pécsi Ildikó, Szűcs Lajos, Szűcs Csaba” – szól a nyilatkozat, ami nem véletlenül ilyen szűkszavú.

– Úgy vélem, az ügy minden részlete a bíróságra tartozik, nem a nyilvánosságra – mondta Szűcs Csaba ügyvédje, aki jelezte, hogy ezentúl ő nyilatkozik a művésznő helyett a házaspár válásának ügyében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek