Celeb

Ördög Nórát akarja felszedni a nyolcéves srác

GYLF

Létrehozva: 2015.04.05.

Már ránézésre látta a tanári kar, hogy kis csodabogár vonul fel előttük Az ének iskolájában. Sárközi Rolika csak nyolcéves, de már most nem lehet bírni vele.

„Nem rossz gyerek, csak eleven” – jellemezte a Borsnak nagyapja, Zsolt, aki feleségével öt éve neveli unokáját.

– A szülei elváltak, az anyja a fővárosba költözött, vitte Rolit is, de ő visszavágyott, ezért hazajött – mesélte a nagypapa.

Roli lelkesen kergeti a labdát, és szorongatja a mikrofont – s az őrületbe kergeti a családját.

– Egyszer azon kaptam, hogy beindította a teherautót az udvaron, és elindult vele. Szerencsére futva utolértem. Az szórakoztatja, hogy a kávénkba sót tesz cukor helyett – így a nagypapa.

Rolinak a bajkeverésen kívül még egy szenvedélye van: a csajozás.

– Van csajom, de mostanában nem nagyon van időm foglalkozni vele – kérkedett munkatársunknak. – Ördög Nórát fogom felszedni. Amit a Pali bácsi nem tud, az a Pali bácsinak nem fáj – utalt Nánási Pálra is a kis bajkeverő.

– Nórának nagyon szép a haja, a szeme és a szája is. Egyedül a ruháival nem vagyok elégedett. Hordhatna mindig miniszoknyát. A Rising Starban volt rajta egyszer egy olyan ruha, ami nagyon tetszett. Az ének iskolájában nem szeretnék nyerni, csak jól érezni magam. Ha felnövök, úgyis énekes és focista leszek! – magyarázta meggyőződéssel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek