Celeb

Nem mindenki nevet Geszti áprilisi tréfáján - videó

kbv

Létrehozva: 2015.04.01.

Áprilisi tréfának szánja, közben pedig nagyon is valóságos Geszti Péter és a Gringo Sztár új dala. Geszti hosszú ideje nem zenél olyan intenzíven, mint korábban a Rapülők vagy a Jazz+Az idején. Most tervezi a visszatérést?

Kicsit mindannyian átéltük, kicsit mindannyian magunk is műveljük... Ez a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás tipikusan magyar felfogás, a mindennapjaink része. Ezt a mindennapi, de egyáltalán nem szívderítő érzést énekelte meg Geszti Péter és a Gringo Sztár, a dalszövegírótól egyáltalán nem szokatlan iróniával és humorral, a magyar népmesékből ismert motívumokkal, háziáldással. 

A szomszéd tehene című dal ugyan még nem sláger, de hát ezt a megjelenése napján ne is várjuk tőle. Viszont reméljük, hogy hamar az lesz, ugyanis ez a társadalomkritikus, kicsit csípős, de minden szavában nagyon is igaz pamflet megérdemelné, hogy igazi közönségkedvenc legyen. De beszéljen helyettünk a dal, amit Geszti Péter április tréfának szán és így is ajánl jó kedvvel, bőgéssel. Múúú!

Persze nem mindenkinek jön be Geszti áprilisi tréfája: az Index szerint például "lehetne akár csak valami ócska áprilisi tréfa, de nem az", és a Cink továbbra is "a Geszti-életmű legrosszabb zenekaraként" aposztrofálja a Gringó Sztárt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek