Celeb

Már két férjet elhasznált Damu felesége

Munkatársunktól

Létrehozva: 2015.04.27.

Damu Roland volt férjétől szerette el feleségét, Edinát. Az asszony már két férjet „elkoptatott”, de a börtönviselt színész mellett, úgy tűnik, megtalálta a boldogságot.

A színész és felesége is megjárta a poklot az elmúlt években. A szerelmesek a pszichiátrián ismerkedtek meg, ahová Damu Roland az után került be, hogy négy és fél év börtönbüntetésre ítélték korábbi élettársa, Vajna (akkor még: Palácsik) Tímea megerőszakolásáért. Edina ugyanezen a helyen gyógyult alkoholproblémái és depressziója miatt. 

A Bors az asszony egy közeli barátjától megtudta, hogy Edina kórházi kezeléseit volt férje finanszírozta, aki bízott ab­ban, hogy neje mihamarabb meggyó­gyul. Ezért pénzt, időt és fáradságot nem kímélve dolgozott házasságuk megmentésén.

– Amikor csak lehetett, ott volt Edina mellett a klinikán, egészen addig a napig, amíg egy látogatás során nem szembesült azzal, hogy csinos felesége a lépcsőfordulóban heves csókcsatába keveredett a szintén ott gyógyuló Damu Rolanddal – mondta a Borsnak a volt férj egyik ismerőse.

A kínos jelenetnek válóper lett a vége, amit a csalódott férj kezdeményezett. Ő már új életet kezdett, és hallani sem akar volt feleségéről. Edina a válása után nem sokat tétovázott, hozzáment az épp büntetését töltő Damuhoz, és egymást erősítve kiverekedték magukat életük legmélyebb válságából.

Ahogy azt megírtuk, Damu Roland négy és fél év helyett három év után, húsvét hétfőn elhagyhatta a tököli börtönt, és azóta boldogan él újdonsült feleségével. Az asszony családjának érdi kis házában kezdtek új életet, bízva benne, hogy ennyi rossz után már csak jó történhet velük. 

– Mindketten lezárták a múltat, csak a jövőre és egymásra koncentrálnak – nyilatkozta a Borsnak Damu Roland egyik legjobb barátja. – Pontosan tudja Roli és Edina is, hogy mi minden történt a másikkal régebben, és ez már nem téma közöttük. Mindent megbeszéltek már azelőtt, hogy eldöntötték volna, egybekelnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek