Celeb

Horrorkórházba került a szörfszigeten Bódi Sylvi

kbv

Létrehozva: 2015.04.04.

Pár napja még vígan szörfözgetett, most pedig ételmérgezéssel, súlyos kiszáradással és magas lázzal kezelik. Sylvi rengeteg infúziót kapott.

Bár Bódi Sylvi rengeteget utazik szerte a világban, ő is beleesett abba az örök hibába, hogy nem figyelt oda arra, mit eszik egy idegen országban. A modell ételmérgezést kapott, kénytelen volt egy Sumbawa-szigeti kórház vendégszeretetét élvezni. Kiszáradt, és magas volt a láza. Az éjszaka közepén nyuszismagazinos társa, Janni hívott hozzá mentőt, ami csak egy óra múlva érkezett meg.

Ám ekkor sem volt még köszönet a segítségben, a mentő vezetője végigdohányozta a kórházig vezető utat, és úgy vezetett, mint egy eszelős. Később, a kórházban senki nem beszélt angolul, viszont a helyiségek tele voltak szúnyoggal, és tizenévesek egy csoportja is meglepte a szobában Sylvit, hogy közös képeket készíthessenek vele.

A kórházi berendezések Sylvi szerint olyasfélék voltak, amilyenekkel a 18. században a Holdra akarhattak repülni. Nem csoda, hogy voltak olyan pillanatai, amikor pánikba esett. Reggel engedték ki a kórházból, de még pihenésre és gyógyszerekre van szüksége.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek