Celeb

Hímringyónak nevezték az RTL Klub zsűritagját

Bors

Létrehozva: 2015.04.20.

Senkiházi sz.rjankó, kitartott hímringyó – többek között ilyen jelzőkkel illette egy zenész Fáy Miklóst a Csillag Születik korábbi zsűrijét, akit veréssel is megfenyegetett.

Aki nem tudja, tanítja, aki ahhoz sem ért abból lesz a kritikus – szól az ősi mondás, amit a jelek szerint igen komolyan vett Rácz Zoltán, az Amadinda Ütőegyüttes vezetője. Kemény hangon szólt be Fáy Miklósnak, a Csillag Születik korábbi zsűritagjának a zenész. Rácz a Facebookon akadt ki.

"Idefigyelj te barom. Elolvastam a nyavalyás gondolataidat, Ránkiék tegnapi Mozart koncertjéről és betelt a pohár, elegem van belőled. Nagyon ügyelj arra, hogy soha többé be ne tévedj semmilyen koncertre, ahol fellépek, mert úgy kibaszlak a teremből mint a taknyot, te senkiházi szarjankó, te kitartott hímringyó. Nem értesz semmihez - régóta tudjuk - ócska frusztrált seggnyaló vagy, egy labdaszedő, aki csak a partvonalig jut el, onnét óbégat. Mégis hogy képzeled, hogy ezzel a törpe identitással a legnagyobb művészeket sározod be? Mit gondolsz meddig teheted ezt büntetlenül? Ébredj fel kispofám, amíg nem késő"

A történetbe bekapcsolódott Fischer Isván világhíres karmester is, aki a kemény kritikát megfogalmazó Rácz mellé állt Fáyval szemben.

– Fáy Miklós nem kritikus, hanem bulvárujságíró – írja Fischer szintén a Facebookon. Szerinte ma már nem a színvonal és a hitelesség, hanem a durva sértegetés jellemzi a sajtóban megjelent zenei kritikák hangvételét, mert az több olvasót hoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek