Celeb

Gesztesi Károly lenne az új Ötvös Csöpi

kbv

Létrehozva: 2015.04.21.

Nem járt olyan rosszul a sorozatból való kiírásával. Mindkét tévé csábítja, saját filmet készít.

Mióta nem kötődik szigorúan a TV2-höz, kinyílt a világ Gesztesi Károly előtt. A Jóban Rosszban című sorozatból való távozása óta tele vannak vele a címlapok, még anyacsatornája legújabb műsorának első szereplője is ő lesz.

Május 10-től egy hónapig a ten­gerentúlon turnézik majd, de ha a nyáron hazajön, akkor sem fog unatkozni. Több színházi darabban is játszik ősztől, saját filmet készít, amiben ő lesz a főszereplő, ő rendezi, és még a producerséget is vállalja.

– Van egy könyvem, azt szeretném forgatókönyvvé átírni, és ebből filmet forgatni Bujtor István emlékére – kezdte Gesztesi, aki az Észak-Balatonra álmodta meg történetét.

– Nem titok, nyomozás, humor és bunyó is lesz benne dögivel – mondja, bár többet egyelőre nem árult el a filmről, ebből a pár szóból is érezhető, hogy egyfajta Bujtor-életérzés, egészen pontosan a legendás balatoni nyomozó, Ötvös Csöpi elevenedhet meg Gesztesi Károly megformálásában a filmvásznon.

– A főszerepet én játszom, a másik főszereplő pedig nem Kern András lesz, hanem egy kedves hölgy, aki tud verekedni. Én csak dumálok majd – folytatta a színész, aki addig castingol, amíg neki nem vág Amerikának. Egy-két szerepre már vannak ötletei, de még keresi a színészeket.

Ő maga pedig független szeretne maradni.

– Már több produkcióval kapcsolatban is tárgyalok a TV2-vel és az RTL Klubbal is, de leszerződni nem szeretnék sehova. Nem akarok még egyszer egy csatorna arca lenni, az ugyanis túl sok kötöttséggel jár – mondta Gesztesi. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek