Celeb

Óriási ováció fogadta a visszatérő Szinetár Dórát

Bors

Létrehozva: 2015.03.16.

Imádta a közönség a viharos körülmények között távozó színésznő visszatérő alakítását.

Hatalmas ovációval fogadta a közönség péntek este az Operettszínház falai közé visszatérő Szinetár Dórát. A színésznő 2012-ben, volt férjével, Bereczki Zoltánnal együtt viharos körülmények között mondott búcsút a zenés teátrumnak. A folyosói pletykák szerint viták mérgezték az akkori direktorral, Kerényi Miklós Gáborral való kapcsolatukat. Dóri újbóli szerződtetésének legnagyobb nyertesei a nézők: a színésznő valósággal lubickolt az Én és a kisöcsém című operettben, melyben az időnként kamasz fiú bőrébe bújt Katót alakította.

– Nem volt szükségem arra, hogy akár Zalántól, akár Marcitól tanácsot kérjek, hogyan lehetnék jobb fiú a színpadon. Annak idején hasonló szerepekben kezdtem a pályámat, színésznő vagyok, és a rendező Réthly Attila is sokat segített. Szeretek nadrágos szerepekben játszani – mondta Dóri a premierpartin, majd a teátrumi visszatéréséről és Kerényivel való viszonyáról is faggattunk.

– Ha nem tisztáztuk volna a nézeteltéréseinket, nem lennék itt. Nagyon-nagyon jól éreztem magam a színpadon. Szeretem ezt a helyet. Sokáig dolgoztam az Operettben, és én nem úgy éltem meg, hogy visszatértem.

Kerényi Miklós Gábor, a színház művészeti vezetője elárulta, úgy érzi, jól döntött, amikor a színésznőt visszacsábította.

– Dóri izgalmas, eredeti személyiség és nagyon jó színésznő. Abszolút elégedett vagyok a munkájával – nyilatkozta Kerényi. A legendás Szinetár–Bereczki páros együttes szereplésére azonban egyelőre kevés esély van. Kerényi bevallotta, már kereste Zolit, de nem sikerült megállapodniuk.

Fiúsan is tetszik

Dórit a premierre édesapja, Szinetár Miklós, fia, Marci és kedvese, Makranczi Zalán is elkísérte. A szerelmesek boldogan ölelték egymást a premierpartin, és úgy tűnik, kapcsolatuk még mindig magas hőfokon ég.

– Nekem Dóri mindig tetszik, fiúruhában is – árulta el Zalán, majd gyengéden magához húzta párját, és arra kérdésre, mi tetszik neki legjobban, Dóriban így felelt. – Ez egy buta kérdés. Minden, és ezt nemcsak hivatalból mondom.

Bereczki makacskodik

Szinetár Dóra hangos Operett-sikere után a Bors megpróbálta szóra bírni Bereczki Zoltánt. Kiderült, most is sértett, haragja nem csitult.

– Zoli nem kíván nyilatkozni az Operettszínházat érintő kérdésekben, és jelenleg szó sincs visszatérésről – tájékoztatta a Borsot Ferenczi Orsolya, a színész menedzsere, és színházi berkekben is azt beszélik, hiába is próbálják visszacsábítani, Bereczki most úgy érzi, nincs olyan ajánlat, amire igent mondana.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek