Celeb

Gesztesi: hazugság, hogy kirúgtak

F. Zs.

Létrehozva: 2015.03.23.

A jeles színész úgy érzi, hadjárat folyik ellene. Állítja, egy alkoholista nem lenne képes megtanulni naponta harminc oldal szöveget.

Rossz munkaerőnek és alkoholproblémákkal küzdő embernek állították be Gesztesi Károlyt azok a cikkek, amelyek a múlt héten a Blikkben jelentek meg. Ezek szerint a színésznek a Jóban Rosszban című sorozatból is azért kellett azonnali hatállyal távoznia, mert olyan állapotban érkezett a stúdióba, hogy a felvételeken is látszott, részeg.

A Bors munkatársa péntek este részt vett egy előadáson, amiben az 51 éves művész is játszott, teljesen józanul. Alakítását vastapssal ju­talmaz­ta a közönség. Szombaton telefonon gratuláltunk a művésznek, és arra voltunk kíváncsiak, hogy mi igaz a róla szóló cikkekből.

– Hét előadásom volt öt nap alatt, kicsit rekedt vagyok. Azt gondolom a kialakult helyzetről, hogy nagy hazugság az egész. Így egyszerűen. Én felmondok egy cégnél, ahol eltöltöttem majdnem 3000 napot. Szépen elbúcsúztam tőlük, de köszönet helyett megint kaptam egy nagy fülest. Nem baj, túlélem. Nagy spórolás van mindenhol, így biztos egyszerűbb. Egyébként nem annyi volt a gázsim, mint amennyit írtak, egy „kicsit több” – tette hozzá a tőle megszokott göndör kacajával, majd folytatta:

– Erre azt mondom, hogy napi három-négy órákat kell tanulni a szöveget, általában éjszaka, mikor mindenki alszik. És ezt másnap el is kell mondani. Harminc oldalakról beszélünk, megdolgoztam a pénzemért. A piálásról pedig annyit, hogy aki azt mondja, ezt berúgva utánam tudja csinálni, az előtt meghajlok a főtéren – mondta határozottan.

Felbukkantak olyan hírek is, hogy mi­után Gesztesiről ennyi negatív dolog jelent meg, talán örökre elveszíti a szerethető, nagymackós imázsát.

– Nem tudták kinyírni a karakteremet, ahol csak fellépek, járok az utcán vagy sétálok a Duna-parton, ott szeretnek. Persze látom, hogy most egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki körülöttem, árgus szemek figyelnek. Ez sem baj – hangsúlyozta.

A rosszindulatú híresztelésekkel ellentétben a színész nem akarja a bíróságon bizonygatni az igazát, azt mondja, nem fog pereskedni. Csinálja tovább a dolgát, ahogy eddig is tette.

– Nem tagadom, volt két ne­héz napom, emberből vagyok, megviselt, hogy így bánt velem a bulvár. De megyünk tovább. Hujber Feri barátommal kaptunk egy felkérést egy amerikai turnéra. Hat városban játszunk majd, egy hónapig leszünk kint. Május elején indulunk, angol szövegű musicalt adunk elő. Ezután készülök egy új darabra, a Karinthy Színpadon lesz egy előadás, amit Kővári Kati rendez. A bemutatója szeptemberben várható. Tahi Tóth László és Voith Ági lesz többek között a partnerem. Maradjunk annyiban, nem hinném, hogy ilyen kaliberű színészek társulnának mellém, ha egy megbízhatatlan piás lennék.

 

Visszavonta a nyilatkozatot

Gesztesi Károly az általa jóváhagyott cikket később írásban visszavonta. Ám mivel kielégítő magyarázatot nem adott arra, hogy miért teszi, ezt a Bors nem fogadta el.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16986750_auto_resized.jpg
origo.hu

Már szégyelli egymást Tóth Andi és Marics Peti?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16985326_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy Melanie beintett Kulcsár Edinának? Új fejezetet nyitott az életében G.w.M exe

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16982878_auto_resized.jpg
vg.hu

Százezres sereg gyülekezik az ukrán-fehérorosz határon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16978218_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Nem hiszem el, hogy nem bírnak 1 millió forintot fizetni, hogy ott legyenek az esküvőmön" - kiakadt a menyasszony, mert senki se akar elmenni a lagzijára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16978579_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Távozik az ATV-től a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25321_resized.jpg?avcount=1708774512
origo.hu

Újabb háború robbanhat ki Oroszország miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16981637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ez Rácz Jenő kedvenc süitje - nem hiszed el, milyen pofonegyszerű!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25152_resized.jpg?avcount=1708774512
life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16987590_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek február végéig minden rosszat maguk mögött kell hagyniuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/25153_resized.jpg?avcount=1708774512
life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16987804_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csak leparkolt a Lidlnél – katasztrófafilmekben látni olyat, ami ezután történt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/02/WBvn7Hyt3aADhS8cGRWCQsCH53Z53bWgo6piWWVCXR0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhiNDA1NGJjODc0MDRiZjU4OTZhZTkyYmMwY2U3ZmZl.jpg
Balhé

„Tavaly ezen a napon loptad el a pénzem” – megint nyilvánosan alázza a feleségét a Fekete Vonat hajléktalanná lett sztárja

https://cdn.borsonline.hu/2024/02/Y9WZP1GbR7220UEYXrnV4jBUfpMW-pkt41vmN9eConU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E1M2Q0M2RmOGFlMjQ1NTA5ZjRmMGMzNGMyZmIyZGUw.jpg
Luxus

Valóra vált álom: luxusútra repítette új párja Berki Mazsit, itt romantikáznak