Celeb

Majka: Nem akarok leszokni a piáról - interjú

Szrjeborni Bianka

Létrehozva: 2015.02.15.

Majoros Péter egy másodpercig sem gondolkodik azon, melyik kérdésre milyen válasz hangzana jól. Nem szeret mást mutatni, mint ami.

Hogy érzi, még mindig vicces tud lenni a képernyőn?

Alapvetően szerintem az én egész rendszerem vicces, a magánéletben, a munkahelyemen, mindenhol egy humoros csávó vagyok. Szerintem ezzel nincsen gond. Nyilván vannak olyan műsorok, amiben mindennek megvan a helye, és ez nekem is korlátokat szab. Nem titok, hogy a Rising Star egy olyan műsor, ami nem engedi meg, hogy annyira vicces legyek, mint amennyire szeretnék, nem karikírozhatok ki mindent, pedig bőven akadna mit.

Legszívesebben mindenen élcelődnék, mulatnék azon is, amikor a Feke hülyeségeket beszél és azt mondja az afrikai származású Mirának, hogy nem magyar. Hetekig csámcsogtam volna rajta és borzasztóan röhögtem volna, persze csak a Palmirával összekacsintva. Vagy azon is röhögtem volna, amikor nôi ruhával szórakozott a Feke, tuti, hogy viccet csináltam volna abból is, amikor a Gyopárra ráesett a kamera, de nem lehet.

Tisztában vagyok vele, hogy az én stílusom túlmegy egy határon, de azt is tudom, minek hol a helye, mit enged meg a műsor imidzse.

Ördög Nórát őszintén kedveli?

Imádom! Életem egyik legnagyobb blamája az, hogy úgy állítottam ki véleményt róla, hogy csak felületesen ismertem. A tizenhat hét alatt, amit együtt töltöttünk tényleg nagyon megszerettem. Rengeteget röhögtünk és jó dolgot csináltunk együtt, ami fontos. A humora nagyon jó és imádom, hogy bevallottan tud stréber lenni. Nem akar rossz kislány lenni és ez jó dolog, mert annál rosszabb nincs, ha valaki el akarja adni magát valamilyennek, ami nem ő.

Otthon is indexel, ha befordul az udvarba. Én ezeken marhára tudok röhögni, ő meg büszke rá. Szerintem ebben a műsorban sokkal lazább oldalát is megmutatta, mint eddig. Idáig a tragédia királynője és a kiabálós Ördög Nóra volt, egy kis átmenet után sikerült végre elengednie magát. Hallottunk tőle már egy-két töközést, csöcsözést és golyózást az elmúlt hetekben.

Mi lesz a Rising Star után?

Amint vége a műsornak, lesz tizenöt napom, hogy egy kicsit gatyába rázzam magam, márciustól pedig kőkemény hakni. Hetente négy, de akár hét bulink is le van szervezve. Aztán a TV2-n múlik, hogy megkínál-e valamivel vagy sem. A napokban fogunk leülni tárgyalni.

Bulizni szokott még?

Haknizni járunk sokat, de az nem az a hely, ahol el tudja engedni magát az ember, inkább a kocsiban szoktunk bulizni két fellépés között. A színpadon lenyomjuk a melót, ami persze általában jó szórakozás szokott lenni. Azt szokták egyébként mondani, ha valamit élvezel, az már nem is meló, de én mégis azt mondom, hogy soha nem volt még ilyen megterhelő munkám.

Hetente 1500 kilométert utazol egy anyósülésen és megpróbálsz mindenkinek jópofa lenni, a legutolsó kultúrháztól kezdve a sportcsarnokig ugyanolyan szintű előadást tartani. A buli nekem teljesen mást jelent már. Berúgni beszoktam, mert azt nagyon szeretek, ez nem változott, és szerintem meg is tartom ezt a jó szokásomat az elkövetkezendő évtizedekre.

A kábítószer is buli?

Fiatalon egyszer-kétszer beleestem ezekbe a dolgokba, de már rég nem csinálom. Egyébként sem lehetne, mert a szívem sem bírná, de nem is vagyok híve, sőt elutasítom ezt. A legnagyobb divat a kokain és a fű. Az egyiktől teljesen lusta és begyepesedett leszel, paranoiás, a másik pedig a kreativitást öli meg. Ráadásul a legalattomosabb módon, úgy, hogy észre sem veszed, hogy már nem jó, amit csinálsz, mégis azt gondolod, hogy te vagy a legjobb, és ez ijesztő számomra. Én nagyon félnék attól, hogy úgy fogok kinézni, mint a nagyon régi rapperek. Neveket nem említenék, de jó párnak elment az esze a kokaintól.

Hogy van a szíve?

Mostanában voltak gondok, de már jobban. Visszaszoktam a cigire, és újra előjöttek a problémák, de most megint leszoktam.

Miről kéne még leszokni?

Több nincs! Innentől kezdve bárki bármit mond, én több dolgot nem húzok ki pirossal. Nincs több lemondás, ennyi volt. Nem cigizem, normálisan próbálok enni, edzem heti négyszer-ötször. Nincs több opció. Letegyem az italt? Ne tudjak időnként berúgni és jól érezni magam, hogy elengedjem a gondjaimat? Miről kell lemondani? Alkoholmentes sört igyak és szexmentes életet éljek? Ennyi, nincs több. Nem akarok a piálásról leszokni.

A felesége nem szokta emiatt rendszabályozni?

Próbált, de én dacos voltam. Egyszer szólt rám olyan stílusban a dohányzás miatt, ami nem tetszett, és annak az lett az eredménye, hogy még gyakrabban gyújtottam rá előtte, direkt. Sajnos ilyen vagyok. A tiltás mindig valamit szül, aminek általában rosszabb az utóíze, mint a tiltás tárgya. De a többibe nem szól bele, például soha nem mondja, hogy ne piáljak, ha elmegyünk valahova.

Milyen volt a kapcsolata az édesapjával?

Nagyon jóban voltam az öreggel. Ő egy vidám forma volt, zenélt, tíz évvel fiatalabb felesége volt anyu után, úgyhogy elég fiatalosan élt. A végén egy kicsit megfáradt a betegeskedés miatt, mintha megöregedett volna, aztán meg is halt szegény. Fater jó arc volt. Nekem már az is elég, ha az én fiam úgy gondol rám, ahogy én anno a faterra: tisztelettel és szeretettel.

Sok mindenben olyan akartam lenni, mint ő, de sok mindenben nem. A meló és a nők terén semmiképp. Volt egy barom főnöke, akinek éjjel-nappal dolgozott, mert lelkiismeretes volt, de mindeközben utálta azt, amit csinált. És a nőkkel sem bánt jól, sosem ő volt a domináns a kapcsolatban.

Emlékszik, miből lett meg az első milliója?

Régen az RTL Klub kínált meg egy havi ötszázezer forintos fizetéssel, miután kijöttem a villából. Azt mondtam akkor, hogy „elő se fordulhat, hogy én ennyi pénzt kapok”. „Ez hogy lehet?” De tényleg megkaptam és kéthavi pénzt félreraktam, az volt az első millióm.

Mire költötte?

Elittam, elkártyáztam és elcsajoztam az egészet, a többit pedig tök felesleges dolgokra költöttem.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek