Celeb

Kislányával kampányol Hajdú Péter

Sz. B.

2015. február 21. szombat 08:00

Megtört arccal, monoklival a szeme alatt és kócosan fotózták le Hajdú Noémit. A hatéves kislánynak nem esett bántódása, szülei egy kampányhoz adták az arcát.

Jó ügy érdekében állt modellt Hajdú Péter és Sarka Kata kislánya, Noncsi. Az ovist és szüleit az Országos Állatvédőrség Alapítvány kérte fel egy felkavaró plakát fotózására, amire örömmel mondtak igent.

– Noncsi keresztanyja, Tornóczky Anita az egyik vezetője ennek az alapítványnak, ő kért meg minket, hogy működjünk velük együtt, mi pedig boldogan vállaltuk a feladatot – mesélte a Borsnak Sarka Kata.

– Átjött hozzánk, hogy beszélgessen Noncsival a kampány lényegéről, elmagyarázta neki, hogy azok az emberek, akik bántanak egy állatot, nagyobb eséllyel emelnek kezet a gyerekükre is. Nagyon megérintette a lányomat, így habozás nélkül belement a fotózásba.

Az anyuka büszke hatéves lányára, aki ügyesen helytállt a fotózáson. A képeket Éder Krisztián készítette Noncsiról.

– Tetszett neki a fotózás, Krisztiánnal össze is barátkoztak. Profi sminket kapott, monoklit festettek a szeme alá és a karjára. Bevallom, érzékenyen érintett így látni a lányomat, de tudom, hogy jó ügy érdekében készültek a képek, a végeredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok – tette hozzá.

A képekkel az emberek érzelmeire akarnak hatni, a plakát ezért felkavaró. Ez néhány szülőben ellenérzést kelthet, de Kata nem tart a támadásoktól.

– Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy ez a kép fontos és jó ügy érdekében készült: állatokra és gyerekekre kezet emelni bűn. Akik emiatt esetleg kikezdenek, nem érdekelnek. Büszke vagyok a lányomra – magyarázta a kétgyermekes édesanya. 

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet