Celeb

Halott barátnőjével beszélget Molnár Anikó

BM

2015. február 24. kedd 09:30

Fájdalmas időket él át Molnár Anikó: hirtelen szívhalál következtében elhunyt gyerekkori barátnője. Az egykori Nagy Ő pedig meditá­cióban idézte meg a szellemét.

Molnár Anikó megdöbbentő élményről számolt be lapunknak: nemrég elhunyt pomázi barátnője szellemét idézte meg.

– Az életemben fontos szerepe van a meditációnak. Az egyik ilyen alkalommal tudatosan rá összpontosítottam, és meg is jelent előttem. Éreztem a határtalan szeretetét, olyan volt, mint egy őrangyal, és azt az üzenetet adta át, hogy mindig jelen lesz az életemben, és mindenben számíthatok rá. Nem akarom túldramatizálni, de éreztem, ahogy megfogja a kezem... Mintha velem lett volna. Tudom, hogy mindig vigyázni fog rám – hatódott meg Molnár Anikó, akit huszonöt éves barátság fűzött az elhunyt lányhoz. Együtt nőttek fel Pomázon, szomszédok voltak, és minden titkukat megosztották egymással.

– A családjával volt, amikor egyik pillanatról a másikra összeesett. A mentőben halt meg. Nagyon megviselt a halála, ő volt a legjobb barátnőm. Néhány napja temettük el – me­sélte a Borsnak Anikó, aki azóta sem tudja feldolgozni a történteket.

– Minden lelki titkunkat megosztottuk egymással, együtt sírtunk, együtt nevettünk. Tíz éve megálmodtunk egy közös tengerparti nyaralást, de mindig közbejött valami. Idén azt mondta, most már nincs kifogás, megyünk nyaralni. Hiányzik nekem. Borzasztóan kiborultam. Annyit sírtam az elvesztése miatt, hogy jött egy pillanat, amikor mintha elvágták volna, elfogytak a könnyeim. Mindennap gyújtok érte gyertyát, s nagyon fontosnak tartottam, hogy megidézzem őt – számolt be érzéseiről az egykori Nagy Ő. 

Régen is jó volt, most is jó

Tegnap a FEM3 csatornán Joshi Bharat vendége volt Molnár Anikó, és elmesélte: sokan támadják amiatt, hogy nemrég tizenhét kilótól szabadult meg. Azzal vádolják, hogy amikor nehezebb volt, akkor úgy nyilatkozott, elfogadta magát.

– Most is jól érzem magam a bőrömben, a fogyást pedig egy biorezonanciás állapotfelmérésnek köszönhetem, amely megállapította, hogy többek közt a cukor káros hatással van a szervezetemre. Miután elhagytam, rögtön vékonyabb is lettem – mondta a Borsnak. 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

ripost.hu

"Fogok kapni hideget-meleget" - Megszólalt a válásról az ötgyermekes magyar sztárénekes

origo.hu

Így búcsúztak gyermekei Csollány Szilvesztertől

vg.hu

Kétségek között tartja a világot az omikron

boon.hu

Szívszorító: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

ripost.hu

Ez a hatalmas, kerek fenék nem kellett Tóth Dávidnak, talán megijedt tőle? - Fotó

ripost.hu

Ez mindent megváltoztat: súlyos bejelentést tett Szlávik János az omikronnal kapcsolatban

ripost.hu

Jaj, de kellemetlen: Fotóval üzent Csuti Kulcsár Edinának

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot