Celeb

Gigi amerikai tehetségkutatóba jelentkezett

D. Á., F. Zs.

2015. február 23. hétfő 04:20

Egyre több jel mutat arra, hogy az Egyesült Államokban is szeretne élni.

Radics Gigi rokonai arról beszéltek hónapokkal ezelőtt, hogy szeretnék, ha az énekesnô elindulna a világ egyik legnagyobb tehetségkutatójában, az America’s Got Talentben. A verseny egyébként ismerős lehet itthon is, hiszen az angol változatában, a Britains Got Talentben tűnt fel az Attraction nevű magyar árnyéktánc csapat – ôk 2013-ban meg is nyerték a versenyt.

Az év elején derült ki, hogy a Radics család Los Angelesbe utazott, állításuk szeirnt egy kis pihenésre. Már akkor is furcsa volt, hogy az énekesnő – aki abból a fellépéseibôl él – a pihenés miatt, az egész 2015-ös évben mindössze egy-két bulit vállalt el itthon, a hivatalos honlapjának tanúsága szerint áprilisban két fellépése lesz, ezenkívül egy sem.

Amikor Gigit decemberben a Bors arról kérdezte, lehetséges-e hogy kiköltöznek, és ott próbálnak szerencsét, akkor az énekesnő már nem nyaralásról beszélt, hanem azt válaszolta, hogy egy intenzív nyelvtanfolyamon vesz részt, de tavasszal hazatérnek.

A nyilatkozata ellenére is egyre több jel mutat arra, hogy mégiscsak ott telepednének le. Először is: Gigi öccse kiiratkozott a magyar iskolából, állítólag magántanulóként készül a vizsgáira. A szülőknek nincs állandó munkája, így ők is bármikor hazát válthatnak. Az pedig, hogy tavasszal hazajönnek, még nem jelenti azt, hogy itthon is maradnak.

Giginek valóban lesz áprilisban és augusztusban egy-egy nagyobb munkája itthon, de ezen kívül egyetlen fellépése sincs. A tavaszi hazautazást egyébként magyarázhatja az is, hogy a Radics család turistavízummal utazott Amerikába, amivel három hónapon belül muszáj kilépni az Egyesült Államok területéről, másképp illegális bevándorlónak minősítik őket.

A legnagyobb csavar az ügyben azonban az az információ, hogy a Megasztár egykori gyôztese a múlt hét végén részt vett az America’s Got Talent Los Angeles-i válogatásán. A tehetségkutató honlapja szerint február 14–15-én voltak a meghallgatások, ekkor Gigi biztosan a városban tartózkodott, a hivatalos Facebook-oldalára képeket is posztolt aznap, amint éppen a tengerparton sétál.

Ráadásul a minap Malek Miklós stúdiójában is járt, ahol a mikrofon elé is állt.

Megkerestük a zeneszerzőt, hogy mit lehet tudni a közös munkáról?

– Ez a projekt még kialakulófélben van. Majd, ha nagy siker lesz, nyilatkozom! – válaszolta sejtelmesen az X-Faktor egykori mentora.
 

További cikkek

SZERELEM

Csuti: Együtt gyakoroltuk ezt a dalt, csak nem tudtam, hogy rólam szól

Bizarr

Eddig használt bugyikat árult, de most még meredekebb területre merészkedett Rebekka

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Sevilla: kölcsönvették a Man. United támadóját – hivatalos

travelo.hu

Így pótolják Thaiföldön a sertéshúst, mely hiánycikk lett

szon.hu

Kiszúrod, ki leste meg hátulról Fannit, vagy ezek a cickók a te tekinteted sem eresztik?

mindmegette.hu

Gyors, egyszerű és brutálfinom: félórás paradicsomos csirke

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: óriási fordítás, a svédek drámai hajrával elődöntősök

mandiner.hu

Márki-Zay kocsmában járt, számon kérték rajta az indiai szemműtéteket

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor: Április után folytatjuk, és bővítjük a családtámogatásokat + videó

origo.hu

Manöken lányok, politikai nyomás és botrányos koncertek is kísérték a Minit