Celeb

Azt beszélik, becsajozott az Éden Hotelben Berki

BM

2015. február 27. péntek 04:30

Erősen tartja magát a pletyka, hogy Berki Krisztián félrelépett az Éden Hotel egy stábtagjával. Az érintett pénzt ajánlott annak, aki bebizonyítja.

Tévéskörökben mostanában egy jó kis pletyka is jár a kávé mellé: Berki Krisztián az Éden Hotel forgatásai alatt bensőséges kapcsolatba került a stáb egyik 30 év körüli, barna hajú, igen csinos hölgytagjával. A forgatás három hónapig tartott, valóban édeni környezetben, Costa Ricán.

– Már az első hónapban összejöttek, több stábtag számára is egyértelmű volt, hogy valami alakul közöttük. Kíváncsian vártuk, hogy hazaérkezve folytatódik-e a kaland vagy sem. Azok nyertek, akik az előbbire fogadtak. Azóta is találkoznak hetente többször, talán a lány rejtekhelyén is, és ezért úgy tűnik, hogy ez több lehet egyszerű kalandnál. Hiába próbálnak elbújni, látták őket egy vidéki wellness-szállodában – mondta el a Borsnak az ügyet jól ismerő bennfentes.

Mindez azért is érdekes, mert nem tudni biztosan, hogy Berki együtt van-e gyermeke édesanyjával vagy sem. Az előbbi feltételezést erősíti, hogy Pamela a kis Zselykével a viszontlátás örömétől repesve várta a repülőtéren az Éden Hotel forgatásáról hazatérő párját, és forró csókokban forrtak össze. Akkor a Bors munkatársának Berki úgy nyilatkozott, hogy aznap este Pamela nem alszik egyedül.

Azóta segített az asszony karrierjének egyengetésében is a TV2-nél. Esténként együtt évődnek a kamerák előtt, miközben közösen vezetik az Éden Hotel háttérműsorát. Berki reggel otthonról indul napi teendőit elvégezni, s este ugyanoda tér vissza. Másfelől viszont az is igaz, hogy mostanában többször úgy nyilatkozott, hogy már nincs együtt gyermeke édesanyjával, de neki mégis a családja a legfontosabb.

A Bors mindenesetre szembesítette azzal, miket terjesztenek róla:

– Nem vagyok meglepődve a híreken, mert fűvel-fával összehoztak már. Nagy szerencsém, hogy eddig minden esetben nőkkel. Costa Ricán dolgoztam, profi vagyok, sem stábtaggal, sem játékossal nem szűrtem össze a levet. Sok rossz tapasztalatom van a hölgyekkel. Egy klasszikus mondat, amivel már többször próbálkoztak nálam: annyira gyönyörű a kislányod. Ilyenkor mindig elővenném a telefonom, és mutogatnám Berki Natasa Zselyke fotóit. Aztán rendszerint jön a csalódás: megint engem akarnak kihasználni, csak a testemet akarják – méltatlankodott Berki Krisztián, aki nem mindennapi ajánlatot tett:

– Csak annyit tudok mondani, ha valaki bebizonyítja, hogy tényleg összejöttem bárkivel, legyen az akár stábtag, annak fizetek egymillió forintot. Viszont így már akár holnap összejöhetek valakivel, hiszen a múltat kell bizonyítani, a jövő az enyém – érvelt Berki.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A bukott Jakab Péter szétveri a Jobbik maradékát, a tehetetlen új elnök csak nézi

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

mandiner.hu

Nem takarékosságból vetik be a bringás mentőket – Győrfi Pál részleteket is elárult a Mandinernek

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

mandiner.hu

Ezek lesznek az emberiség utolsó szelfijei

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 16.: a Mérleg sorsa jó fordulatot vesz, a Halak rendet tesz a lelkében

borsonline.hu

Hatalmas erőkkel vonult a rendőrség a bevásárlóközponthoz, lezárták a környéket: egy férfi holttestére bukkantak

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Megdöbbentő, mi került a talált tárgyak osztályára a Sziget fesztiválon

borsonline.hu

Kiderült, ki a gyanúsítottja a VV Anett drámájába fulladt szeánsznak

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét