Celeb

VV Aurelio: drogos voltam

D. Á.

2015. január 5. hétfő 04:40

Szenvedélye uzsorakölcsönre kényszerítette a huszonéves fiút, aki úgy érzi, a valóságshow mentette meg attól, hogy végleg elkallódjon.

Eddig csak beszéltek arról, hogy Aureliónak volt dolga a marihuánával, a VV6 nyertese azonban egészen mostanáig hallgatott, a támadásokat elintézte annyival, hogy manapság nincs olyan fiatal, aki ne próbálta volna ki a füves cigit. A Borsnak kendőzetlen őszinteséggel bevallotta az igazságot: már tizenévesen kábítószerezett, kaszinózott, emiatt pedig milliós tartozásokat halmozott fel. Az uzsorásokkal is meggyűlt a baja.

Nem csoda, hogy Aurelio hallgatott, hiszen ki lenne büszke olyan múltra, amilyen az övé. A BeleValó műsorvezetője fellélegzett, a ValóVilágnak köszönhetően ma már nyugodtan alszik, ezért úgy döntött, a Borsnak részletesen elmeséli a múltját, amelyet nemrég zárt le végleg.

– Ha nem lett volna a VV6, szerintem már ujjaim sem lennének, de valamelyik végtagom biztosan hiányozna – vágott a közepébe a BeleValó műsorvezetője, aki büszke magára, hogy túl van élete legnehezebb időszakán.

– Szeretném a fiatalokat arra ösztönözni, hogy alkohol, drog és káros szenvedélyek nélkül éljék az életüket, mert ha elindulnak a lejtőn, nehéz megállni és visszatérni. Tapasztalatból mondom. Én fiatal korom ellenére megjártam már a poklot is. Drogos voltam! A hétköznapi csalódásokat és a sikertelenséget fojtottam a fűbe, és volt, amikor más drogokba. Kaszinóztam, márkás ruhákat vettem, mert a látszat fontos volt, pénzem nem volt rá, ezért kölcsönkéregettem. Volt, amikor olyanoktól, akiktől nem kellett volna, mert veszélyes – emlékezett vissza Aurelio, aki a műsornak köszönhetően már rendezte adósságait.

– El sem tudom képzelni, mi lett volna velem, ha nincs a VV. Tényleg büszke vagyok magamra, hogy felhagytam minden droggal, normális életet élek, van munkám, szerelmem és céljaim. Az egyik például az, hogy segítsek megértetni a fiatalokkal: az életük nem lesz jobb a tudatmódosító szerektől, és mindig ott van az alagút végén a fény, csak tudatosan meg kell keresni. 

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

metropol.hu

Ez gyors volt! Kulcsár Edina már a nevét is megváltoztatta

origo.hu

A sünök miatt jött létre a rengeteg ember halálát okozó szuperbaktérium

nemzetisport.hu

Arsenal: közös megegyezéssel távozik a védő – hivatalos

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 19.: az Oroszlán megmutatja az igazságot, a Vízöntő jelet kap

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Kell egy kis idő, hogy ezt feldolgozzuk – Bánhidi Bence

origo.hu

Így szerezték meg jogosítványukat apáink, nagyapáink - galéria nosztalgiázóknak