Celeb

Becsajozott! Barna lánnyal felejti Tatár Csillát Gönczi

Bors

2015. január 30. péntek 04:00

Gönczi Gábor fél évvel azután, hogy házassága zátonyra futott, úgy tűnik, újra nyitott egy új kapcsolatra. A Bors munkatársa lencsevégre kapta őt egy eddig ismeretlen lánnyal a pesti éjszakában.

Esti séta a fényárban úszó belvárosban, majd meghitt borozgatás romantikus vacsora közben – így lehet jellemezni az RTL Klub műsorvezetője és barátnője szerdai randevúját. A pár – mint azt a Bors újságírója és fotósa láthatta –, egymás tekintetében elveszve, hosszasan beszélgetett egész este. Boldogságuk szinte kézzel fogható volt a körülöttük lévőknek. Nagyokat nevettek, miközben a vacsorára várva marokkót játszottak a Tokio nevű japán étteremben.

A tévés bájos választottja kifinomult, értelmes nő benyomását kelti, aki nem csak szépségével, hanem mondanivalójával is magára vonta Gönczi Gábor figyelmét. A tévés érdeklődve hallgatta az ifjú hölgy minden szavát, aki csillogó szemmel viszonozta ugyanezt. Élvezték egymás közelségét, érintését, ösztönösen nyúltak egymás kezéért. Látva őket, semmi kétség, hogy egy ígéretes kapcsolat kezdetének voltunk szemtanúi.

A pár tudomást sem vett a külvilágról. Vacsora után hosszasan ölelkeztek. Gönczi Gábor igazi úriember, aki megköszönve a személyzetnek a finom ételt és a kedves kiszolgálást, felsegítette csinos barátnőjére a kabátot, és egymáshoz bújva, mosolyogva hagyták el az éttermet.

A bájos idegen izgalmas személyiségnek tűnik, aki hatalmas, barna fürtjeivel kislányos vonz­erejét vadító, piros miniszoknyával bolondította. S hogy ki lehet a titokzatos lány? Csak annyi biztos, a riporter a rövid szőkéről hosszú hajú barna szépségre váltott.

A Fókusz műsorvezetőjének házassága hat hónapja futott zátonyra Tatár Csillával. A két híresség kilenc együtt töltött év után döntött úgy: külön utakon folytatják az életüket. A tévések korábban tagadták a válságukról szóló pletykákat, mi több, a csinos riporternő a tökéletes jelzőt használta a kapcsolatára. Kisbabát terveztek, és értetlenül álltak a rosszindulatú híresztelések előtt.

Nemrég azonban fény derült az igazságra: a házasságuk régóta menthetetlen. A szétválás mindkettőjüket nagyon megviselte, de a Borsnak úgy nyilatkoztak, hogy békében, barátként búcsúztak el egymástól. Tatár Csilla magánélete már korábban pozitív fordulatot vett, új párja egy üzletember. Az egykor közös házban Gönczi maradt, aki fél évvel a szomorú bejelentés után először mutatkozott nyilvánosan egy másik nő oldalán. Reméljük, ez a kapcsolat már a boldogságot is elhozza számára.

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: értékelés – szomorú, hogy kiestünk, de megérdemeltük

mandiner.hu

Vitézy Dávid helyretette Karácsonyt villamosügyben

szon.hu

Tragédia: Elhunyt a nagykállói alapítvány elnöke

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

vg.hu

Milliókat nyerhetnek a kisvállalkozások a ma nyíló pályázaton

ripost.hu

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda