Celeb

Aggódnak Jennifer Lawrence-ért

2015. január 5. hétfő 12:45

Nagyon fiatalon csapta meg a siker szele a 24 éves színésznőt, akinek barátai attól tartanak: nem képes felelős döntéseket hozni sem a karrierjében, sem a magánéletében.

Ön- és céltudatos, vicces, illetve kemény csaj. Talán így lehetne tömören jellemezni Jennifer Lawrence-t, Hollywood legújabb üdvöskéjét, akit nagyon fiatalon csapott meg a siker szele, hiszen még csak 24 éves, de már van a vitrinjében egy Oscar- és egy Golden Globe-díj. Ráadásul mindezt úgy érte el, hogy alig húsz filmben szerepelt. Jen ázsiója tavaly is nagyot ugrott, hiszen úgy zárta az évet, hogy ő vezette a Forbes magazin listáját, mely a legjobban jövedelmező sztárok nevét tartalmazza. Nem rosszmájúságból, hanem szeretetből Ethan Hawke máris aggályát fejezte ki a színésznő gyors „aratása” miatt:

– Sajnálom őt, hiszen hogyan alakíthatna ki megfelelő munkamorált, ha már a reggelinél felfalja az édességet – nyilatkozta a 44 éves színész.

Jennifer biztosan értékeli neves kollégája aggodalmát, de talán mégsem kell annyira félteni a kentucky Louisville-ben született, két báty mellett nevelkedett fruskát, aki gyeplabdázott, kosarazott és softballozott, de nem lányokkal, mert túl keményen játszott. Nagyszájú volt, hiperaktív és már 14 évesen tudta, színésznő akar lenni. Egy New
 York-i fotós
 fedezte fel, s
 jöttek a kisebb 
szerepek. A 
Megváltás volt 
az első mozifilmje 2008-
ban, majd két
évvel később elvállalta A hallgatás törvényét, s alakításáért Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában, majd a Napos oldal című filmért meg is kapta mindkét elismerést.

Jött az Éhezők viadala, majd az X-men sorozatbeli szerep, amit annak köszönhet, hogy elvállalt a GQ magazinban egy fotósorozatot, amelyhez ruhára nem sokat kellett költeni. Jen meg akarta mutatni, van szexuális kisugárzása. Valóban van, s ezt a pasik is észrevették. Jelenleg Chris Martinnal, a Coldplay énekesével él se veled, se nélküled kapcsolatban. Pár hónapja szakítottak, de szilveszterkor megint együtt látták őket.


Jent nem kell félteni, képes egyenesben tartani magát, mert van humorérzéke. Amikor át kellett vennie az Oscar-díjat, elesett a lépcsőn, de gyorsan felpattant. A közönség állva tapsolta, mire a következőket mondta:

– Tudom, csak azért álltatok fel, mert rosszul érzitek magatokat, hogy elestem, és ez nagyon ciki, de azért köszi.

További cikkek

Gyász

Három évvel a tragédia után így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i sírhelye

Pornó

Elárulta a gigamellű felnőttfilmes, mennyit szexel valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: már 12 fertőzött van, a németek a visszalépést fontolgatják!

borsonline.hu

Hatalmas fordulat a máriapócsi emberölés ügyében

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Férfi kézi-vb: a magyarokra egy párharc vár a selejtezőben

origo.hu

Itt a döntés: emberi jogokat sért a hangos WC-lehúzás az olaszoknál

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

origo.hu

Az ünnep idejére sem lassítanak a szénbányákban